|
Příspěvky uživatele - 56.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řez mladé višně, 13.3.2013 Děkuji moc za názornou ukázku, po víkendu se na to vrhnu, mám pocit, že to začíná rašit. I když teď se to zimou zpomalilo. Daniela |  | Zase jedna identifikace, 13.3.2013 Děkuji moc za pomoc. Stále nemůžu uvěřit tomu, že kvete, nikdy jsem jí kvést neviděla. Na obrázcích na internetu je všude v květu, takže se mi to nezdálo. Ale když to potvrdil i pan Josef, bude to tak :) Letos musím pohlídat ten květ a mezitím se... celý příspěvek > |  |
|  | Řez mladé višně, 6.3.2013 Děkuji za ujištění, hned jsem klidnější. |  | Zase jedna identifikace, 6.3.2013  ještě větší foto, aby byla zřejmá velikost. Mockrát děkuji. |  | Zase jedna identifikace, 6.3.2013  Dobrý den, tato (snad) trvalka nám roste v obci na několika místech. Moc se mi líbí a chtěla bych si ji koupit, jenže nevím, co to je. Myslela jsem si, že je to nějaký druh janovce, ale zřejmě není. Nekvete to, je to takové jakoby pokroucené.... celý příspěvek > |  | Řez mladé višně, 3.3.2013  Jejda, no to začíná být zajímavé. Ne že bych na zahradě nechtěla mít meruňku, ale meruňka u nás určitě zmrzne... Podle čeho tak usuzujete? že bych vyfotila detail. No ale ono je to asi jedno, uvidíme za pár týdnů:) Nebo má to vliv na to, jak to mám... celý příspěvek > |  | Řez mladé višně, 2.3.2013 Ok, děkuju Vám moc oběma. Pochopila jsem a zitra se pokusím realizovat popř sem dám foto výsledku. Jen snad ještě, opravdu zkrátit větve "jen" o třetinu? Zbytek stromků jsem zkracovala na daný počet pupenů podle knihy, takže většinou tak spíše o... celý příspěvek > |  | Řez mladé višně, 2.3.2013 Omlouvám se za ležatý obrázek, v počítači to zobrazovalo dobře. Stromek roste samozřejmě svisle:-) |  | Řez mladé višně, 2.3.2013  Na podzim jsme zasadili pracně vybrané ovocné stromky, cca z každého druhu kus. Dnes jsem všechny stromky ořezala, byly to teda nervy. Doufám, že jsem jim moc neublížila. Zbyla mi pouze višeň a jeřáb, se kterými si nevím rady.
Prosím, poraďte... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|