|
Rajčatový strom, 31.12.2012 Fotka bude bezva, ať vám to roste jak o závod! :-)
Já letos zkouším poprvé všelijaká divoká rajčata, semínka jsouobjednaná.
|
 |
Komposter na zahradu cca 1500m2, 30.12.2012 A máte někdo zkušenost s kompostérem vyskládaným pomocí křížového zámku - z prken nebo hranolků? |
 |
|
 |
Komposter na zahradu cca 1500m2, 30.12.2012 My dva plasťáky koupili, a nedoporučuji - fungují pouze, když je plníte. Přehazování je obtížné až nemožné a jakmile jednou otevřete dvířka dole na odebírání hotového kompostu, už to nejde pořádně zavřít a netrvá dlouho, celá konstrukce se začne... celý příspěvek > |
 |
Lithodora diffusa, 29.12.2012 Můžu se zeptat, čím a jak přikrýváte tuto rostlinku? |
 |
Směsi okrasných trav, 27.12.2012 A jak to vypadá třeba po dvou, třech, pěti letech? Není to moc velká divočina? |
 |
Zazimování růží, 25.11.2012 A je možné přes hlínu ještě nasypat listí? Je to k něčemu? |
 |
Co to je?, 20.11.2012 Tvar by to mělo, ale v tom důlečku je rozrazil bílý, zatímco ta semínka na fotce mají důlek stejně barevný jako zbytek. Nevím, jestli to vadí... jsem detailista :-) |
 |
Co to je?, 20.11.2012 U žádné z uvedených rostlin se mi nedaří najít fotku se semínkem - je to tedy svízel přítula, nebo rozrazil? |
 |
Co to je?, 19.11.2012  A ještě detail. |
 |
Co to je?, 19.11.2012  Mám další záhadu - prý se to vyskytuje v ovesných vločkách, velikost semínka asi 3mm. Věděl by někdo, z jakého (asi plevele) ty seminka jsou? |
 |
|
 |
Změna zahrady, 18.11.2012 Dobrý den,
myslíte, že je ještě možné sázet ovocné stromky? Výše tady v diskusi je psáno, že meruňka se sází na jaře, je ale teď už podzě na hrušku či švestku? |
 |
Prosím o určení keřů, 11.11.2012 Keřík na podzim pěkně zfialověl. Tím pádem to pračí zob nebude? |
 |
Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 8.11.2012 Anglický styl je super, ale vždycky se nehodí. Prodávají se takové plastové kraje na zapuštění, ale plast je plast :-(
Líbí se mi cihly skládané na úzko k sobě, musí to být v rovině s trávníkem, aby se sekačkou dalo jezdit i po nich. Když se pod... celý příspěvek > |
 |
Cibule ktoré prezimujú, 8.11.2012 Zimní svazková cibule - píše se o ní v časopise Naše krásná zahrada - teď listopadové číslo - a my to máme. Tvoří to docela velký trs, který se rozrůstá dál. Vydrží dlouho do podzimu až zimy, pak to zežloutne a vyhnije, na jaře zas obrazí.
Já to... celý příspěvek > |
 |
Přesazení buxusů, 31.10.2012 Existuje ještě i další pěkný název - krušpánek. :-) |
 |