|
Roubování na semenáč, 3.4.2013 Ono teoreticky aj tie semenaciky jonathanu, budu nahodne semenace a tak aj vami spominana mohutnost bude asi rozdielna. P.Z. |
 |
Zima nekončí, přikrmujte ptactvo, 3.4.2013 Je to zaujimave ale mam rovnaku skusenost. Mozno je to preto, ze su trocha rozmaznane, pretoze sme ich naucili na lepsie. :)
Keby sme ich krmili vylucne vlockami, mozno by si zvykli. Inak my krmime celu zimu, nahrubo mletymi vlasskymi orechami, a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Caldesi 2000, 31.3.2013 Ma prosim vas niekto, nejake skusenosti s touto nektarinkou? Malo by ist o odolnejsiu odrodu, s zltou duzinou... |
 |
Už také sázíte brambory?, 30.3.2013 Kde mate zahradu? |
 |
Mrazy v březnu 2013, 30.3.2013 Kuky neverte predpovediam, niekedy je aj predpoved na 3 dni chybna. Aspon u mna sa to casto stava. |
 |
Řez nově zasazené meruňky, 29.3.2013 Marhulka ma pekne prirastky. Ja by som ju nechal tak, bez rezu, a po zbere by som preriedil to co ide do vnutra. Ale berte to ako nazor laika. ;) |
 |
Co vaše réva? (2013), 28.3.2013 Vecer to aj tak zmenia. |
 |
Mrazy v březnu 2013, 26.3.2013 "Žádná horlivost ani rouhání nepomůže. Puk se otevře a klíček vzejde, až se naplní jeho čas a zákon. Tady si s pokorou uvědomuješ bezmoc člověka. Pochopíš, že trpělivost je matka moudrosti."
Toto teraz plati stopercentne. No ale co mame robit my... celý příspěvek > |
 |
Mrazy v březnu 2013, 26.3.2013 Tak posledne aktualizacie predpovednych modelov mi naznacili, ze jar zrejme nepridde ani po velkej noci. |
 |
Co vaše réva? (2013), 26.3.2013 Môzte tu prosim vas napisat, ako je to s rannostou jednotlivych odrôd, vo vasich podmienkach? Stihli by dozriet aj vo vyssich nadmorskych vyskach? Môzte mi nechat na vas kontakt? |
 |
|
 |
Co vaše réva? (2013), 25.3.2013 Len ci sa dotycnemu taketo odrody podari zohnat. Nazvy odrôd vidim prvy krat. |
 |
Vrúbľovanie a teplota, 24.3.2013 Prirodzene som mal na mysli tu druhu moznost, presadit najlepsie az na buduci rok. |
 |
Vrúbľovanie a teplota, 24.3.2013 U vas nikde v okoli nerastu dive ceresne? U nas sa daju polahky najst v medziach a pod.. |
 |
Mrazy v březnu 2013, 24.3.2013 Na slovensku dnes rano opät padali rekordy. Citujem spravu shmu, "Dnes ráno (nedeľa 24.3.2013) vo výške 2 m nad povrchom klesla teplota vzduchu na stanici SHMÚ v Oraviciach v okrese Tvrdošín na -23,9°C a v Červenom Kláštore v okrese Kežmarok na... celý příspěvek > |
 |
Mrazy v březnu 2013, 24.3.2013 Nie nie neprekonam, okolo polnoci teplota klesla na -13°C, a nizsie to uz neslo, nakolko sa trochu zamracilo. Aktualne je opät uplne jasno, a napriek optimizmu, som si isty ze mraziky nas este tohto roku potrapia.
PS: Ale ako tak pozeram po shmu,... celý příspěvek > |
 |