|
Příspěvky uživatele - 148.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 11.4.2013 Viem to. Pozrite si nejake madarske stranky, vsade ho pri Althanovej uvadzaju ako najvhodnejsieho opelovaca. |  | Kdy nejlépe zkrátit 40 let starou přerostlou třešeň?, 10.4.2013 Ano, orezte ich aj s plodmi. |  |
|  | Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 10.4.2013 Zavolajte im a oni vam to isto prezradia. |  | Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 10.4.2013 Stanley je vhodny opelovac pre Althanku. |  | Jabloň Jonathan, 9.4.2013 To s tym vychodnym Slovenskom, potvrdzujem. Aj ked sa uz pomaly zo zahrad straca (tak ako ine ovocne, a celkovo stromy), stale je tuto odrodu v nasich zahradach, hojne vidam.
Hm, ale preco prava Jonathan, neviem. No môj stary otec ich vysadil asi... celý příspěvek > |  | Podnoz SO4, 8.4.2013 V roku 2012 som dostal sadenicu neznamej odrody na podnozi SO4. Bola v dost biednom stave. V tesnej blizkosti miesta vrublovania vyrastli dva dlhe vyhony, jeden ma drevo tmavohnede a puciky ma od sebe dalej, a druhy je svetlo hnedy a puciky na nom,... celý příspěvek > |  | Motorovy olej Bobor, 8.4.2013  Tak som podla doporucenia pozrel do navodu a je tam napisane (obrazok). Dalej tam pisu, ze olej je potrebne vymenit kazdych 50 hodin, alebo raz do roka. Nakolko ja kosim 2 hodiny asi 10x za rok, tak rozmyslam ci vôbec ma zmysel menit olej kazdy rok,... celý příspěvek > |  | Motorovy olej Bobor, 8.4.2013 Rozprudila sa tu diskusia, no niektore prispevky su uz na mna moc odborne, tak niektore veci uvediem na pravu mieru. ;)
Aby som to upresnil, na motore mojej kosacky je uvedene: 650 Series 190cc, aka bola pouzita znacka oleja po minule roky... celý příspěvek > |  | "Kožené" jablko, 7.4.2013 Pravdepodobne Kožená reneta, ked chcete totoznu jablon, tak najlepsie bude ak si ju navrublujete/naockujete z toho stareho stromu, na vhodnu podnoz. |  | Pěstování rajčat 2013, 7.4.2013 Ak mate dostatok financii, tak fotopasca. |  |
|  | Kdy stříkat proti monilioze?, 7.4.2013 Ked tomu dobre rozumiem, tak Acrobat MZ u vas konci. Dufam ze to pre slovensko neplati... |  | Motorovy olej Bobor, 7.4.2013 Motor je BS, presny typ neviem, ale vykon je okolo 2,5KW. Tak ide asi o blby preklad, nakolko som text skopiroval. Rad si precitam dalsie nazory, no ked je ten Bobor nekvalitny, tak skusim zohnat nieco kvalitnejsie. |  | Motorovy olej Bobor, 6.4.2013 No dobre, dik za radu. Este otazka: ked je pri popise uvedene Pre všetky 4-taktné benzínové motory SAE 30. Co znamena to sae30?
Pripadne ako zistim ci ma moja kosacka motor sae30 ?
|  | Motorovy olej Bobor, 6.4.2013 Mate niekto skusenosti s touto znackou oleja, do 4T kosacky (yardman)? Predajca zahradnej techniky mi ho doporucil, tak sa chcem uistit, ze to nie je nejaka macka vo vreci. :) |  | Spring blush, 3.4.2013 Vyguglil som toto "Odroda Spring Blush je cudzoopelivá. Vhodnými opeľovačmi sú Pinkcot, Sylred, Big red a Sweet Red. Pre lepšiu násadu plodov odporúčame pre opelenie použiť aspoň dve odrody." |  |
 |
|
|
|