Příspěvky uživatele - 6.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak často měníte místo výsadby rajčat?, 2.6.2014
Po přečtení úsměvného vlákna "Alternatiní pěstování rajčat",kde rakouský sedlák doporučuje sázet rajčata na stejné místo 1x za 10 let, mě napadlo se zeptat, jaké možnosti mají ostatní. Já sám ve skleníku je dávám rok co rok na stejné místo a venku se... celý příspěvek >
Jakou koupit kvalitní folii na foliovník, 20.2.2013
Dobrý den pane Mirku, taky přemýšlím o tom, jak takový foliák vyrobit, aby se na jaře rychle a jednoduše složila konstrukce a na ni nasadil svařený (sešitý) obal, jak udělat vchod, oddělávací boky? Přes léto chci nechat jenom střechu a 1, 2 boky.... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 14.2.2013
Dobrý den. Prosím o pomoc. V pondělí 11.2. jsem v obchodě seemnemaailm.ee objednal semena rajčat. Zaregistroval jsem se a prošel celou objednávkou dle pokynů. Na konci objednávky jsem zvolil první možnost platby PayPal (v systému PayPal mám... celý příspěvek >
Jak zpracovat zelená nedozrálá rajčata?, 5.10.2012
Ještě mně zůstalo na zahradě dost nedozrálých rajčat. Poraďte, co mám udělat,  než přijde mráz. Někde jsem slyšel, že se dají zpracovat, někdo to balí do novin a má to dozrát doma apd. Děkuji. Jarik 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika