Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Popínavka na pergolu?, 13.9.2012
Tak mé doporučení číslo 1 by byl zimolez (Lonicera henryi), pak by šly použít i ty vámi uvedené, dále třeba brslen (Euonymus fortunei) nebo i přísavník (např. Parthenocissus quinquaefolia).
Popínavka na pergolu?, 13.9.2012
Zkuste uvést ještě světovou stranu a nadmořskou výšku. Nyní jen dvě obecná doporučení: Nesázejte to do květináče. Rostlina je potom náchylnější na mráz, na sucho a nemá dost prostoru pro rozvoj kořenů. Druhé doporučení (i když to je už více... celý příspěvek >
Skleník Perfekt H z OBI, 13.9.2012
Pozink vydrží poměrně dlouho, toho bych se tak nebál. Podstatné je, že tam nejspíš není základna. Také je dost nízký. Další nevýhodou je, že je to noname výrobce a ani nemáte možnost si ho před nákupem osahat (pokud ho nemají na prodejně... celý příspěvek >
Jakou velikost stromu vybrat pro malou zahradu, 12.9.2012
Ne že by na vzrůstnosti roubované odrůdy vůbec nezáleželo, ale pravda je, že podnož je důležitější. Pro orientaci: Zatímco zákrsek stačí sázet ve sponu 4m (i méně), tak polokmen už chce alespoň 6m a vysokokmen minimálně 8, spíše 10 metrů. Když to... celý příspěvek >
Jaká rostlina?, 12.9.2012
Pan Josef má na mysli jehlici rolní, která je teplomilnější, u nás se vyskytující pouze na SV Moravě. Nedělá trny. Podle obrázků ve vyhledávači by to měla být ona.
Jaká rostlina?, 12.9.2012
Hm, to bude ona, ale já ji tedy znám o mnoho dřevnatější a jehlicovitější :)
Prorůstání vijanů, 11.9.2012
Letos se mi na rajčatech objevil jev zvaný prorůstání vijanů. Vijan na konci pokračoval v růstu a vytvořil stonek s listy podobný zálistkům. Pozorovali jste to také?
Slunečnice vysoké 3,5 m, 11.9.2012
Pardon, jistěže letnička :)
Slunečnice vysoké 3,5 m, 11.9.2012
Slunečnice je dvouletka, žádné cibule nemá. Pěstuje se každý rok ze semen.
Jarní cibuloviny a netkaná textilie, 11.9.2012
Tak to opravdu nedokážou. I když jinak rostliny dokážou zázraky. Například takto přikrytá čechrava mi vylezla o půl metru dál - našla si první výlez. Cibule vůbec nemají moc mulčování rády, protože pod mulčem je půda dlouho zmrzlá a pozdě se budí.
Co je to za plevel?, 11.9.2012
Lilkovité to nebude, ty by jako plody byly bobule. Měl jsem podezření na podražec křovištní, ale některé prvky mi tam nesedí (způsob větvení, ostnité tobolky).
Co je to za plevel?, 11.9.2012
Jak vypadají ty květy? Jsou trubicovité, na konci rozšířené, silně vonící?
Ošetření kmene stromu, 11.9.2012
Tam, kde mají balzám, mají většinou i fungicidy. Naopak v drogérii často postřiky mají, ale balzám těžko.
Strom jako olivovník, 11.9.2012
Aha, tak to asi bude hlošina úzkolistá. Viděl jsem je jednou a moc jsem je nezkoumal.
Strom jako olivovník, 11.9.2012
Já myslím, že jde o rakytník. Viděl jsem ho hodně na D1 směrem na Bratislavu.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika