Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je?, 20.11.2012
Já bych tipnul rozrazil (břečťanolistý)
Hnojení stromů, 18.11.2012
Pokud plochu nemáte zatravněnou, tak celou. Po obvodu se hnojí, když jste kvůli trávě nucen hnojit do vyrytých (vyražených, vyvrtaných...) otvorů
Zvuková indikace rozsvíceného světla ve sklepě, 13.11.2012
Nestačilo by použít vypínač s doutnavkou? Myslím ten typ, co signalizuje zapnutý stav, ne ten, co má sloužit jako orientační světýlko ve tmě.
Světlušky 2012, 13.11.2012
Přežije pouze tehdy, když je přeseknutá za opaskem a to pouze přední část :)
Můj zvláštní dotaz na sázení česneku, 13.11.2012
Pravdou je, že sazečka je na jaře celkem zplihlá. Myslel jsem si, že zase naroste. Uvažoval jsem tak, že se vegetace na zimu pouze přeruší, nikoliv, že na jaře vznikne nová generace. Ale možná máte pravdu.
Termín výsadby česneku, 13.11.2012
Nevím, jak u vás, ale u nás již dávno teploty nestoupají nad 9 stupňů a i kdyby, půda již jistě tuto teplotu nemá. Česnek už mám týden v zemi.
Světlušky 2012, 13.11.2012
O tom nepochybujte, že Vaše příspěvky více daly než vzaly, zvláště v oblasti klasifikace nemáte konkurenci. Jen by mě zajímalo, jak to děláte, že Vaše příspěvky jsou tak nekonfliktní a že se nedáte zatáhnout do žádného flamewaru (omlouvám se za ten... celý příspěvek >
Utěsnění studny, 13.11.2012
Nejde o realizační firmu, ale měl by být vypracovaný hydrogeologický průzkum, který posoudí, zda je studna na daném místě vhodná. Co třeba pozemky v okolí? Mají studny a v nich vodu?
Můj zvláštní dotaz na sázení česneku, 13.11.2012
Sazečka se jistě zvětší - je to stále táž cibule, která má růst rozdělený na dvě sezóny. Pokud jde o česnek, představuji si to jako u mečíků - nad ní vyroste nová "palice" a stroužek vyčerpá živiny a zmizí. (Tu palici dávám do uvozovek, protože ing.... celý příspěvek >
Utěsnění studny, 12.11.2012
Pokud skutečně nebude voda, co studnu využít k instalaci tepelného čerpadla na vytápění domu?
Poznáte dub?, 11.11.2012
Pokud je mi známo, takovéto špičky má dub červený
Ohrada pro krůty, 10.11.2012
Pokud je to ohrada na již oploceném pozemku, tak ne. Pokud je to dosud neoplocený pozemek, potřebujete územní rozhodnutí (resp. ohlášku)
Kdy sundat netkanou textilii, 10.11.2012
Souhlasím. Ona sice dýchá, ale v zimě je mokrá a když pak zmrzne, je z ní neprodyšné iglú. Rostliny raději přikrývám chvojím (tedy ne trávník, ale třeba jahody).
Kniha pro začátečníky, 30.10.2012
Je jich hodně špatných, ale i poměrně dost dobrých. Obecně je lepší vyhnout se špatně přeloženým líbivým knihám se spoustou fotek na křídovém papíře, zejména pokud pocházejí z klimaticky odlišné oblasti. Jsou ale výjimky. Například kniha Praktická... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáčky, 28.10.2012
Hezké. V tom by šli chovat i holubi :)
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika