|
Příspěvky uživatele - 8.42
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
U vám také raší česnek?, 9.1.2013 Jestli máte dvacet palic, tak jim tím rozhodně neublížíte. Kdo má ale pole česneku, musí to nechat na přírodě. Já ten svůj přikrývat nebudu, přežil i loňskou zimu. | | Slimáci, 7.1.2013 Myslím, že oba pohledy jsou velmi užitečné. Kdo nemá žádné domácí zvíře, má dokonalou zahradu a málo času, a chtěl by kačeny jenom jako sběrače slimáků, pro toho opravdu nejsou určené. A je dobře, že Wimpi chov poměrně reálně popsal, alespoň to... celý příspěvek > | |
| | Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 4.1.2013 Přidal bych ještě cibuli, česnek, pórek. | | Jak granulovaný kravský hnůj, 4.1.2013 No právě tomu jsem se divil. Měl jsem pocit, že koně jsou teď v módě a hodně se rozmohli. Ale asi jak kde. | | Jak granulovaný kravský hnůj, 4.1.2013 Já se divím, že pro dost lidí je koňský hnůj tak nedostupný. Možná je to náhoda, ale v okruhu několika kilometrů od nás jsou tři stáje a ve všech dají hnůj zdarma. Dokonce mi ho třídí, aby nebyl moc slamnatý. | | Slimáci, 4.1.2013 Já jsem také o těchto kačenách uvažoval, ale trochu se bojím o stav zahrady a hlavně záhonů po jejich nájezdech. Počítám, že kromě požírání škůdců jsou to i býložravci. Další věc je, že se mi moc nelíbí. Navíc loni u nás slimáci skoro nebyli, takže... celý příspěvek > | | Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 3.1.2013 To přece nejde se jeden den sejít a ochutnat všechno najednou. Pak to musí dopadnout tak, že chudák Goldstar, který dozrává v lednu, skončí na chvostu, dokonce za Idaredem. | | Kolik utrácíte za semínka?, 30.12.2012 No jo, to mě právě odrazuje od pěstování velkého množství odrůd v jednom roce. Ideální by byla výměnná burza. | | Choroba rybízu, 27.12.2012 Je to lišejník. Stromku neškodí, je to pouze estetická záležitost. Lišejník svědčí o čistém prostředí, protože je velmi citlivý na SO2, těžké kovy a další látky. | | Výsev bylinek v v zimním období, 26.12.2012 Já pěstuji pažitku a petržel, které jsem si v listopadu přesadil ze záhonu a asi před týdnem přenesl do tepla.
| |
| | Trpí goldstar pihovitostí?, 14.12.2012 Možná mysleli spíš sazovitost, která se na goldstaru objevuje. Ale je to poměrně neškodná porucha. | | Extra velké brambory, 30.11.2012 Vylamoval jste klíčky? V literatuře je popsáno, že při vylomení vrcholových klíčků má rostlina větší množství menších hlíz a naopak. | | Choroba rybízu, 22.11.2012 Možná lišejník, (který je neškodný), ale chtělo by to fotku. | | Česnek - moření, 21.11.2012 Samozřejmě, někdy se dokonce doporučuje mořit už po sklizni. | | Co to je?, 20.11.2012 On vám to pan Josef jistě prozradí, ale já jsem vycházel z této fotky | |
|
|
|
|