Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
U vám také raší česnek?, 9.1.2013
Jestli máte dvacet palic, tak jim tím rozhodně neublížíte. Kdo má ale pole česneku, musí to nechat na přírodě. Já ten svůj přikrývat nebudu, přežil i loňskou zimu.
Slimáci, 7.1.2013
Myslím, že oba pohledy jsou velmi užitečné. Kdo nemá žádné domácí zvíře, má dokonalou zahradu a málo času, a chtěl by kačeny jenom jako sběrače slimáků, pro toho opravdu nejsou určené. A je dobře, že Wimpi chov poměrně reálně popsal, alespoň to... celý příspěvek >
Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 4.1.2013
Přidal bych ještě cibuli, česnek, pórek.
Jak granulovaný kravský hnůj, 4.1.2013
No právě tomu jsem se divil. Měl jsem pocit, že koně jsou teď v módě a hodně se rozmohli. Ale asi jak kde.
Jak granulovaný kravský hnůj, 4.1.2013
Já se divím, že pro dost lidí je koňský hnůj tak nedostupný. Možná je to náhoda, ale v okruhu několika kilometrů od nás jsou tři stáje a ve všech dají hnůj zdarma. Dokonce mi ho třídí, aby nebyl moc slamnatý.
Slimáci, 4.1.2013
Já jsem také o těchto kačenách uvažoval, ale trochu se bojím o stav zahrady a hlavně záhonů po jejich nájezdech. Počítám, že kromě požírání škůdců jsou to i býložravci. Další věc je, že se mi moc nelíbí. Navíc loni u nás slimáci skoro nebyli, takže... celý příspěvek >
Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 3.1.2013
To přece nejde se jeden den sejít a ochutnat všechno najednou. Pak to musí dopadnout tak, že chudák Goldstar, který dozrává v lednu, skončí na chvostu, dokonce za Idaredem.
Kolik utrácíte za semínka?, 30.12.2012
No jo, to mě právě odrazuje od pěstování velkého množství odrůd v jednom roce. Ideální by byla výměnná burza.
Choroba rybízu, 27.12.2012
Je to lišejník. Stromku neškodí, je to pouze estetická záležitost. Lišejník svědčí o čistém prostředí, protože je velmi citlivý na SO2, těžké kovy a další látky.
Výsev bylinek v v zimním období, 26.12.2012 Obsahuje fotku
Já pěstuji pažitku a petržel, které jsem si v listopadu přesadil ze záhonu a asi před týdnem přenesl do tepla.
Trpí goldstar pihovitostí?, 14.12.2012
Možná mysleli spíš sazovitost, která se na goldstaru objevuje. Ale je to poměrně neškodná porucha.
Extra velké brambory, 30.11.2012
Vylamoval jste klíčky? V literatuře je popsáno, že při vylomení vrcholových klíčků má rostlina větší množství menších hlíz a naopak.
Choroba rybízu, 22.11.2012
Možná lišejník, (který je neškodný), ale chtělo by to fotku.
Česnek - moření, 21.11.2012
Samozřejmě, někdy se dokonce doporučuje mořit už po sklizni.
Co to je?, 20.11.2012 Obsahuje fotku
On vám to pan Josef jistě prozradí, ale já jsem vycházel z této fotky
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika