|
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 6.2.2013  Tady je obrázek nitrát měřáku - je to asi ruský stroj takže Mr Bigg by možná věděl to sehnat. Možná že kdybychom se s tím prošli v několika supermarktech že bychom se hodně divili:) A tady tabulka
# Product Maximum... celý příspěvek > |
 |
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 6.2.2013  Tady je obrázek ze kterého se dá ukázkově vyčíst které kořeny vyrostly v rašelině a které v hydroponii. Nicméně platí všude popsaná teorie, že se rostlinka v okamžiku přesazení přestane vyvíjet a podle stáří buď zdechne, nebo se jen přibrzdí na pár... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 6.2.2013 Koumeme o stošest:) Takže dle informací z vysoké školy zemědělaké nikdo!! nekontroluje úroveň dusičnanů v zelenině. Prý to v tom objemu co se dotáhne z Holanska a Španělska není prostě možné. Provádí se jen namátkové kontroly. Zelenina chutná... celý příspěvek > |
 |
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 6.2.2013 Jejda pozor!!! Fasádní vata má v sobě protipožární ochranu - jedovaté chemikálie a proto je nehořlavá!! Musí se používat jen čistý rockwool z obchodů! Všude se na to upozorňuje! |
 |
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 6.2.2013  Tak se nám totu rozjelo. Především je nutno poděkovat paní za to video to je krásné! A hlavně důkaz, že to funguje v jakémkoliv rozměru. Co se aeroponie týče, mám stejný názor - mlhování je přehnaný nesmysl, stačí ty kořeny omývat.... celý příspěvek > |
 |
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 5.2.2013 Přesně tak, jsou to nesmírně zajímavé věci a určitě a jednoznačně dobrá hračka pro výzkumníky. Chce to jen koumat a vyrobit "mechanismus-systém" který vyprodukuje v co nejkratčím čase co nejzdravější rajčata. Mě se na aero-hydroponii líbí... celý příspěvek > |
 |
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 4.2.2013 Hnojí se tak jako tak. v obchodě to koupíš a co oči nevidí to srdce nebolí. Z jednoho pole můžeš mít a několik výsledků měření chemikálií v zelenině. Záleží jak se pan rolník nemáhá s pravidelností hnojení, kde se mu nedostalo, protože se zas jinde... celý příspěvek > |
 |
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 3.2.2013 katalog rajčat v češtině jsem našel na webových stránkách Zámecká zahrada Čimelice
máte někdop lepší??
jedna trubka bude jedna odrůda
dík moc!!
Pavel
|
 |
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 3.2.2013 Na skromný dotaz skromná odpověď :) Díky svému povolání žiju na Zemi - nejčastěji UK.
|
 |
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 3.2.2013  Zdravím vespolek,
než jsme založil tento strom, optal jsem se několika rajčatových guru co pěstují celou řadu odrůd rajčat, zda mají zkušenosti s nejmodernějším systémem pěstování rajčat. Všichni pěstují klasicky v zemi. Je tu někdo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Aeroponické pěstování, 31.1.2013 zkoušim co de zatim OK hydroponie Eu trislozkova a ctvrat slozka eliminator usazenin
|
 |
Aeroponické pěstování, 29.1.2013 hydroponickými hnojivy |
 |
Aeroponické pěstování, 29.1.2013 odzkoušený jsou rajcata papriky jahody |
 |
Aeroponické pěstování, 29.1.2013  Roste to |
 |
Aeroponické pěstování, 28.1.2013  Zas se s tim neni treba patlat - talto to funguje taky
|
 |