Příspěvky uživatele - 200.171

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rýč Fiskars, 26.2.2009
Dobrý den, rýč FISKARS mám několik let a nemůžu si ho vynachválit. Perfektně padne do ruky a neunavím se ani po dlouhodobém rytí. Můžu ho vřele doporučit.
Granátovník, 9.12.2008
Dobrý den, vypěstovat mladé semenáčky ze semínek granátovníku není vůbec problém. Sám jsem to zkoušel a je to celkem snadné. Jak je napsáno i v předchozím v příspěvku, je hlavně třeba očistit semínka od dužniny a vybrat si kvalitní a propustný... celý příspěvek >
Papriky, 6.8.2008
Dobrý den, tlustostěnné papriky se pěstují ve skleníku či folníku, venku pouze v jižních teplých oblastech - jsou náročnější než papriky s tenkou stěnou (sám to mám vyzkoušené). Venku možná můžete vyzkoušet odrůdu RUBINOVA - silnostěnná, sladká (já... celý příspěvek >
Papriky, 1.8.2008 Obsahuje fotku
Já mám papriky letos moc pěkné. Kvantita i kvalita plodů je velmi dobrá. Sklízím je už asi měsíc. Letos poprvé pěstuji i lilky - už jsem jich několik sklidil a jsem velmi spokojený. Chuť jemná a delikátní, navíc jsou v obchodech velmi drahé. Naopak s... celý příspěvek >
Jabloň Zuzana - kde sehnat?, 28.4.2008
Reakce na poslední příspěvek. Jabloň Bohemii na zákrsku měl na jaře pan Venuta z Kadova, je to u Moravského Krumlova - tudíž Brno - venkov. Sám jsem si ji tam v březnu koupil. Mohu jenom doporučit, má velký sortiment ovocných stromků, rád... celý příspěvek >
Copak je to za trvalku?, 28.2.2008
Díky za radu, je to opravdu janeba - Heliopsis, ale s jednoduchým květem a ne s plným květem, tak jak ji znám. Je opravdu s podivem, že tak vysoká trvalka nepotřebuje oporu.
Copak je to za trvalku?, 27.2.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám na zahradě tuto trvalku a nevím přesně o co se jedná. Kvete žlutě, květenství připomíná kopretiny, je dosti vysoká - asi jako Echinacea a kvete také ve stejnou dobu jako růžová Echinacea - to znamená v létě a na konci léta. Listy... celý příspěvek >
neznámá trvalka, 14.2.2008 Obsahuje fotku
Takže tady je ta fotka zápleváků, jak jsem slíbil.
neznámá trvalka, 14.2.2008
Děkuji za všechny příspěvky, nakonec se mi zdá, že ten poslední názor je správný. Tudíž se zřejmě jedná o druh zápleváku - Helenium hoopesii (kultivar Orange sneezeweed). Největší vtip je v tom, že zápleváky mám na záhonu také, ale vždycky jsem si... celý příspěvek >
Třapatka kvete pozdě v létě (červenec, srpen, ještě i v září), má chlupaté listy, zatímco tato pro mě neznámá trvalka kvete ještě na jaře (přelom května a června). Třapatky dobře znám, mám je hodně rád a pěstuji i různé odrůdy, ale tato rostlina... celý příspěvek >
Tak Vámi uváděná Ligularia (popelivka) to také není. Ty žluté květy jsou podobné, ale stonek a listy vypadají úplně jinak. Ale díky za tip.
neznámá trvalka, 14.2.2008 Obsahuje fotku
Posílám ještě jednu fotku této trvalky, jinou k dispozici nemám.
neznámá trvalka, 13.2.2008
Děkuji za tip, ale prha to není.
Salát co vyběhl, 13.2.2008
Při pěstování hlávkového salátu je nutné pěstovat druh, který je typický pro dané roční období. Existují rané odrůdy pro rychlení, letní odrůdy, i zimní odrůdy (např. Humil). Pokud například pěstujete moji oblíbenou jarní odrůdu Král máje v létě, tak... celý příspěvek >
neznámá trvalka, 13.2.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám na zahradě tuto žlutě kvetoucí trvalku a nevím přesně její jméno. Kvete na přelomu května a června, je asi 130 cm vysoká a má pevný stonek a tuhé listy. Může mi prosím někdo poradit? Děkuji za každou radu.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika