|
Příspěvky uživatele - 200.171
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rýč Fiskars, 26.2.2009 Dobrý den,
rýč FISKARS mám několik let a nemůžu si ho vynachválit. Perfektně padne do ruky a neunavím se ani po dlouhodobém rytí. Můžu ho vřele doporučit. |  | Granátovník, 9.12.2008 Dobrý den,
vypěstovat mladé semenáčky ze semínek granátovníku není vůbec problém. Sám jsem to zkoušel a je to celkem snadné. Jak je napsáno i v předchozím v příspěvku, je hlavně třeba očistit semínka od dužniny a vybrat si kvalitní a propustný... celý příspěvek > |  |
|  | Papriky, 6.8.2008 Dobrý den,
tlustostěnné papriky se pěstují ve skleníku či folníku, venku pouze v jižních teplých oblastech - jsou náročnější než papriky s tenkou stěnou (sám to mám vyzkoušené). Venku možná můžete vyzkoušet odrůdu RUBINOVA - silnostěnná, sladká (já... celý příspěvek > |  | Papriky, 1.8.2008  Já mám papriky letos moc pěkné. Kvantita i kvalita plodů je velmi dobrá. Sklízím je už asi měsíc. Letos poprvé pěstuji i lilky - už jsem jich několik sklidil a jsem velmi spokojený. Chuť jemná a delikátní, navíc jsou v obchodech velmi drahé. Naopak s... celý příspěvek > |  | Jabloň Zuzana - kde sehnat?, 28.4.2008 Reakce na poslední příspěvek. Jabloň Bohemii na zákrsku měl na jaře pan Venuta z Kadova, je to u Moravského Krumlova - tudíž Brno - venkov. Sám jsem si ji tam v březnu koupil. Mohu jenom doporučit, má velký sortiment ovocných stromků, rád... celý příspěvek > |  | Copak je to za trvalku?, 28.2.2008 Díky za radu, je to opravdu janeba - Heliopsis, ale s jednoduchým květem a ne s plným květem, tak jak ji znám. Je opravdu s podivem, že tak vysoká trvalka nepotřebuje oporu. |  | Copak je to za trvalku?, 27.2.2008  Dobrý den, mám na zahradě tuto trvalku a nevím přesně o co se jedná. Kvete žlutě, květenství připomíná kopretiny, je dosti vysoká - asi jako Echinacea a kvete také ve stejnou dobu jako růžová Echinacea - to znamená v létě a na konci léta. Listy... celý příspěvek > |  | neznámá trvalka, 14.2.2008  Takže tady je ta fotka zápleváků, jak jsem slíbil. |  | neznámá trvalka, 14.2.2008 Děkuji za všechny příspěvky, nakonec se mi zdá, že ten poslední názor je správný. Tudíž se zřejmě jedná o druh zápleváku - Helenium hoopesii (kultivar Orange sneezeweed). Největší vtip je v tom, že zápleváky mám na záhonu také, ale vždycky jsem si... celý příspěvek > |  | neznámá trvalka, 14.2.2008 Třapatka kvete pozdě v létě (červenec, srpen, ještě i v září), má chlupaté listy, zatímco tato pro mě neznámá trvalka kvete ještě na jaře (přelom května a června). Třapatky dobře znám, mám je hodně rád a pěstuji i různé odrůdy, ale tato rostlina... celý příspěvek > |  |
|  | neznámá trvalka, 14.2.2008 Tak Vámi uváděná Ligularia (popelivka) to také není. Ty žluté květy jsou podobné, ale stonek a listy vypadají úplně jinak. Ale díky za tip. |  | neznámá trvalka, 14.2.2008  Posílám ještě jednu fotku této trvalky, jinou k dispozici nemám. |  | neznámá trvalka, 13.2.2008 Děkuji za tip, ale prha to není. |  | Salát co vyběhl, 13.2.2008 Při pěstování hlávkového salátu je nutné pěstovat druh, který je typický pro dané roční období. Existují rané odrůdy pro rychlení, letní odrůdy, i zimní odrůdy (např. Humil). Pokud například pěstujete moji oblíbenou jarní odrůdu Král máje v létě, tak... celý příspěvek > |  | neznámá trvalka, 13.2.2008  Dobrý den, mám na zahradě tuto žlutě kvetoucí trvalku a nevím přesně její jméno. Kvete na přelomu května a června, je asi 130 cm vysoká a má pevný stonek a tuhé listy. Může mi prosím někdo poradit? Děkuji za každou radu. |  |
 |
|
|
|