Příspěvky uživatele - 120.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fíkovník, 7.4.2013
Dobrý den, bydlím 20km na jih od Brna. Obaluju je na zimu netkanou textilií - plstí, přesto folie.
Fíkovník, 3.4.2013 Obsahuje fotku
Letos přezimovaly v pohodě, a fíků bude od července dost. Nepokazilo to ani -10 koncem března.
Zkušenosti s fíkovníkem, 3.4.2013
Dobrý den, tak jsem nakonec koupila v Přibicích a jsem spokojena. Měli plody i na některých dvaceticentimetrových. Ceny velmi slušné. Pán nám taky nedoporučoval nakupovat jinde než u pěstitelů, kteří je pěstují u nás. (jejich rodina je pěstuje... celý příspěvek >
Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 29.1.2013 Obsahuje fotku
Mě se v roce 2012 dařilo na zahradě banánovníkům, palmám, fíkovníkům.
Druh banánovníku, 20.1.2013
Dobrý den bude se jednat asi o musa cavendish. Rostlina po odplození zajde, ale z oddenku by měla vytvořit odnože. Ty lze pak dále pěstovat. jakmile přestanou banány narůstat, omezte zálivku (zabráníte tím možné hniloby) plody postupně dojdou. Budou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika