|
Příspěvky uživatele - 136.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odstranění pařezu, 28.10.2008 Nic ve zlým, ten důlek na kuličky mne napadl při vzpomínce na dobývání vysokokmenů, sazených mezi válkami.To byla jiná díra.
Mimo jiné jsem zkusil navrtávat pařezy a dát do nich ledek, pak zapálit.Zklamalo to.Asi jsem něco udělal špatně.Také jsem... celý příspěvek > |  | Odstranění pařezu, 28.10.2008 Nechci rejpat, ale ten důlek na kuličky, který jste nafotil, to musel být chudáček stromeček neduživý.Pepík |  |
|  | Víno a první mrazy, 28.10.2008 Nejsem vinařský odborník, mám je několik hlav jako hobby, tak berte muj příspěvek s rezervou.(Když už se nikdo neozval).Asi vám přemrzlo hrozno nějaké pozdější odrůdy, která do mrazíků nestačila dozrát.Po zmrznutí už nedozraje.Plně vyzrálé... celý příspěvek > |  | špatný kompost - proč?, 27.10.2008 Netušil jsem co vše se dozvím o kompostu.Protože nemám krávu, rozhodl jsem se dusík dodávat tak, že na tu hromádku trávy a listí, kterou mám v rohu na zahradě, budu chodit pravidelně čurat.(ještě ušetřím na vodě za splachování)Pepík |  | Co teď s kadeřavostí?, 26.10.2008 Jestliže má Váš tchán tak velikou zahradu, že může plýtvat místem a je spokojen, když ze 6 stromů sklidí 20-30kg ovoce, proč ne.Já mám zahradu malou a proto jsem rád, když toto množství sklidím ze stromu jednoho.Taky je rozdíl v tom, jestli broskev... celý příspěvek > |  | hnojení révy, 24.10.2008 Nejsem zahradník, mám pouze pár hlav na jídlo.Četl jsem, že réva jde s kořeny velmi hluboko.Dostanou se živiny z hnoje pohozeného na povrchu ke kořenům v dostatečném množství?Nebo je lépe dát přednost hnojení na list?Děkuji.Pepík |  | Stříhání borůvek, 24.10.2008 V čem a kde to pěstujete?Ta výška 180cm je ohromující.Mám několik keříků,5-7 let a nedostal jsem se nad 0,7m.Sadil jsem to do směsi zemi, rašeliny,jehličí, kompostu z trávy.Posypávám pilinama.Mám je na slunci, i když zalévám, za horka rozhodně... celý příspěvek > |  | Broskvoň údržba teraz na podzim po zasadení a následná chem. ochrana, 23.10.2008 Průšvih u jarního sázení může být v tom, že v některém zahradnictví vyořou broskvoně už na podzim, pak je někam postaví a hodí na kořeny trochu země a na jaře si ji koupíte.V solidním zahradnictví by se to stávat nemělo, stromky by měli vyorat... celý příspěvek > |  | Co teď s kadeřavostí?, 23.10.2008 Koukněte na diskusi o slivoních.Je tam popsán problém s odumíráním slivoní.To opláchnutí stromů má asi důvod.Pepík |  | Jakou meruňku?, 16.10.2008 Prosím o vysvětlení, čemu se říká ananaska.Jsem 400 m.n.m.a meruněk tady opravdu mnoho není.Pepík |  |
|  | Co teď s kadeřavostí?, 14.10.2008 Nejdřív by to asi chtělo počkat až opadá listí, pak listí shrabat a spálit.Taky se podívat po zbytcích mumifikovaných plodů.Listí spadne tak koncem listopaduPak stříkat proti kadeřavosti, třeba postřiky na bázi síry.Po novém roce pokračovat jak tady... celý příspěvek > |  | zimolez kamčatský - top odrůdy, 10.10.2008 Aby nedošlo k omylu, já nechci zimolezy zavrhnout.Jen bych je chtěl mít tak obalené plody jako na obrázcích.Pepík |  | Jak prořezat velmi staré jabloně, 7.10.2008 Díky za vysvětlení.Na jaře to zkusím říznout ob větev.Hezký večer.Pepík |  | asijská švestka, 4.10.2008 Při putování internetem jsem narazil na pojem asijská švestka.Podle obrázku je to nějaká bluma.Máte někdo zkušenost s pěstováním tohoto ovoce, jak to chutná na jídlo?Je to vůbec slivoň?A z toho pramenící odolnost proti šarce?Díky.Pepík |  | Ladislav - jablka z Čisteckého lahůdkového, 30.9.2008 Můžete mi prozradit, co mám rozpustit ve vodě, abych dostal do listů ten vápnik?Děkuji.Pepík |  |
 |
|
|
|