|
Motorová píla zn. Timbertech, 28.11.2009 V tom aby se prase vyznalo! Já jsem si do teť myslel že husqvarna je v holportu se shindaiwou, protože jsem ji viděl u pár internetových prodejců husqvarny. |
 |
Élektrická píla č.1, 18.11.2009 Pan JS nepsal URL ale ORL a to je dost podstatný rozdíl, ale každý musí vědět co asi potřebuje. |
 |
|
 |
Élektrická píla č.1, 16.11.2009 Ta pila samozdřejmě profi je, ale profi např. pro tesaře nebo do stolařských dílen atd. Rozhodně není určená k řezání 50cm kmenů, i když mám vyzkoušné že to jde. A co se týče držáku na kabel tak s tím nemám žádný problém. |
 |
Výběr řetězové pily, 25.10.2009 Na 6hodin denně by to rozhodně chtělo profi pilu a to hq 142 ani dolmar 420 není. |
 |
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 No já jsem takový starý krovy řezal a můžu říct že k věčeru když už se začalo stmívat a chtěl jsem to ještě dodělat tak bylo vidět jak se jiskří od řetězu, a od hrřbíků to rozhodně nebylo, asi tam byly ocelový červotoči!!! S pozdravem majitel PS... celý příspěvek > |
 |
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 Zase pozdě. |
 |
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 Staré krovy jsou většinou plné zažraného prachu a to není pro řetěz nic dobrého. |
 |
Křovinořez, 28.9.2009 Odstranit trávu |
 |
Olej Stihl, 26.9.2009 Stihl má jako podmínku uznání reklamace používání orig. oleje stihl, tak je asi lepší se tím řídit. |
 |
Tak už to je tady - iTEST - farm., 24.9.2009 K tomu testu bych řekl asi toto, jestli paní Kábová vaří stejně jako testuje, tak k ní na oběd teda nepůjdu ani za nic. |
 |
|
 |
Motorová pila Oleo-mac 947, 19.9.2009 Jen taková drobná poznámka k zadření lišty.Jestli že někdo nepozná že mu pila nemaže nebo z nějakého jiného důvodu jde těžce řetěz po liště a přesto pokračuje v práci až do zadření pily, tak to je pak těžký. Ale na druhou stranu si myslím že u... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac 947, 19.9.2009 Pane Béďo kdyby jste si přečetl co jste napsal 18.9.2009 v 11:39 tak by jste se nemusel ptát, kdo se ptal na dolmar. To že je dolmar po všech stránkách lepší než oleomac je fakt a musíte se s tím holt nějak vyrovnat. Ale máte pravdu v tom že panu JS... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac 947, 18.9.2009 Abych Vás uklidnil ještě víc, tak já měl ms 390 což je stejná konstukce, a ta mi jednou spadla s fůry dřeva na asfalt.Když jsem to uviděl tak si říkám a je to v tahu, no a pak ji prohlížím a nikde ani škábnutí. |
 |
Stihl ms 310, 361 nebo HQ 359, 365, 14.9.2009 Já bych se chtěl zeptat pana 218.7 proč zařadil farmářku MS 310 před profi hq359? Jinak MS 361 je jasná volba. |
 |
Poměr oleje do benzínu, 5.9.2009 Já fakt nechápu co tady furt řešíte a snažíte se hledat problém tam kde není, vykašlete se už na nějaký specifikace API JASO a já nevím co ještě a kupte si olej který vám určuje výrobce tzn. když mám pilu husqvarna koupím olej husqvarna, když mám... celý příspěvek > |
 |