|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz - malé plůdky meruněk, 22.4.2014 tak katastrofa nenastala a ja mohu pochvalit francouzskou odrudu Kiotto, že je vzorná a plody po mrazíku nezčernaly |  | Moje nové tekvice 2014, 21.4.2014 pri 24st.mi prvni zacly klicit uz za 3dny |  |
|  | Názvy rostlin a keřů, 20.4.2014 vse nevim, tak aspon neco, takze 1.tavolník, 2.kdoulovec japonský 3.kalina 4.neodhadnu 5.mozna trojpuk-bez jistoty 6? 7.zlatobýl 8.? 9.kontryhel 10.tipuji Festuca-kdyz je to nizke, nebo ovsíř kdyz je to velka rostlina 11. rozchodník-Sedum... celý příspěvek > |  | Je toto vlnovník?, 20.4.2014 asi to bude ona, jeste vyfotim a hodim to sem |  | Je toto vlnovník?, 20.4.2014 pokud mam nektere listy u hrusni svinute do uzkych roliček, o jakeho skudce se jedna? diky |  | Ředkvičky, 19.4.2014 musim Mirkovi dat za pravdu, take mam zle zkusenosti i se vzchazenim semen od Sevy, nemuze se rovnat Semu ani Moravoseedu, já je mám jak ve foliovniku, tak venku - venku maji mene listu a i chut je lepsi-ostatne jako vsechno venku byva lepsi, jinak... celý příspěvek > |  | Ředkvičky, 19.4.2014 letos jiz sklizim redkvicky i z venkovnich ploch |  | Porek, 18.4.2014 pokud jde o letni por, tak je na nej nejvyssi cas, lze jej vysevat i primo, nicmene bych doporucil odrudu s kratsi veg.dobou, co se tyce poru zimniho, napr Elefant, tak prave nyni je idealni doba vysevu |  | Nebezpečny škodca, 18.4.2014 no kdyz se toho vsimlo i samodne idnes, tak je to co rici.. |  | Co vaše réva? (2014), 18.4.2014 vcera mrazik v Čechách, dnes na Morave, myslim, ze tam kde to zmrzlo by se réva pestovat asi moc nemela, jen dobre terroir vydrzi prece prvni mrazik, uvidime co se po case v profi čsp.docteme |  |
|  | Mráz - malé plůdky meruněk, 17.4.2014 no zajimavy to je, ale ta cena... |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 16.4.2014 co jsem tak nahlídl tak Čechy maji zitrek nejhorsi a Morava patecni ráno... |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 16.4.2014 od doby co je tu dalnice (1km) a haly u ní 1.5km, je vody ve studních méně a vyrazne mene prsi, dokonce se vzdy tak 3x-4xdo roka objevi to, že u nás neprsi, na druhe strane pres dalnici ve meste huste prsi, nikdy ne naopak..takze asi mozne je snad... celý příspěvek > |  | Bezsemené stolní odrůdy, 15.4.2014 díky všem za reakce |  | Moje nové tekvice 2014, 14.4.2014 sel jsem neco pres dvacet odrud, take pripadne neco koncem dubna doseji, kdyby neco nahodou nevzeslo |  |
 |
|
|
|