|
Příspěvky uživatele - 181.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilie, 17.3.2013 dobrý den, sháním cibule gigqantických lilii?Neviíte jaké odrudy to jsou? děkuji
|  | Pnoucí hrách, 3.3.2013 Prosím o radu :existuje odrůda hrachu, která je pnoucí jako třeba fazole?nebo aspoň aby vyrostly do výšky 2 m?děkuji za odpověď. |  |
|  | Symbivit, 6.2.2013 Velice mě zaráží, že jste se do sebe pustili, já chtěla poradit a ne číst vaše dohádování |  | Symbivit, 23.1.2013 A zdálo se Vám, že máte větší a kvalitnější úrodu než jindy? |  | Symbivit, 23.1.2013 Prosím o radu, dočetla jsem se o přípravku Symbivit, je to prý nějaká houba, Ekologický přípravek (BIO), obsahující prospěšné mykorhizní houby, které se napojují se na kořeny a přinášejí rostlině lépe vodu a živiny, podporují rostlinu po celý její... celý příspěvek > |  |
|
|
|