Příspěvky uživatele - 154.188

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez nově zasazené meruňky, 19.3.2013
Lonsky rok byl hodne suchy zjara i na podzim, zvlast treba u nas v pisecnych pudach na jihu moravy. Ja bych musel tahat mozna i 1/3 stromku (z30), hlavne spicaky hrusni z jarni vysadby, ktere mely podobne slabe prirustky. Doufam, ze se letos chytnou... celý příspěvek >
Podnož "Kavkazská", 28.2.2013
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kde by se dali koupit hrušňové podnože, konkrétně mám zájem o BA-29 a Kwkazskou. S díky, Ondřej
Jaký kultivátor, 27.2.2013
Trojku radim dost casto kdyz se potrebuji s vleckou nekam dal presunout. Kdo se nepotrebuje presouvat na delsi vzdalenost, tomu 2+1 bude stacit.
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 26.2.2013
Děkuji za odpověď, no moc mě nepotěšila. Můžete doporučit nějaký dvoutaktní motor? Priorita je spolehlivost a výkon. Ondřej
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 26.2.2013
Dobrý den, Máme doma dva motory 2takt Vari (125 ccm) z 80.let s komplet příslušenstvím. Svoje si odedřeli (Pluh, rotavátor, vlečka), ale už mají oba za sebou nějakou tu generálku a není to už ono. Uvažoval jsem prvně o nějakém dvounápravovém... celý příspěvek >
Merunka na pálení, 17.1.2013
Meruňky u nás v okolí má spousta lidí, většinou jde o staré stromy, které se dožívají vysokého věku a prakticky bez postřiku a údržby bezproblému plodí. Hold zdejší suché a teplé klima meruňkám svědčí. Jen je problém s jarními mrazy,  jako byly... celý příspěvek >
Opylovači Toptaste, 23.1.2012
Děkuji moc. Ondřej
Opylovači Toptaste, 17.1.2012
Dobrý den, Existuje nějaká obecná poučka, která říká, kolik opylovačů je potřeba? Plánuji sadbu cca 10x TopTaste, 10x Durancie. Kolik bych měl na tokvý sádek pořídit opylovačů dejme tomu Stenley a Č. Lepotica? Děkuji mnohokrát za každý... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika