Příspěvky uživatele - 70.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika - deformacia listov, 9.6.2014
dobry den, mam taky isty problem.vosky su tam nieje.pri sadeni som zalievala previkurom.v jednom hrantiku mi to urobilo este pri dopestovavani priesad.ani poriadne nerastie
Strojek na uzavírání konzerv, 5.3.2014
Ešte dodám, že dnes si občas spravíme do malých pohárov vlastné a chutnejšie na pár mesiacov a sme v poho. Ten botulotoxín je strašiak na ľudí, nie sú to prachové častice, ktoré sa nachádzajú všade. Z kvalitných surovín je riziko 0.Navyše, kde máte... celý příspěvek >
Strojek na uzavírání konzerv, 5.3.2014
Ak sme robili konzervy (mäsové, paštekové) nikdy nie s úmyslom, že ich budeme jesť ešte o 5 rokov. Obyčajne sa spotrebovali všetky najneskôr do 12 mesiacov.  Robili sa kvoli chuti a úspore času, pri rôznych akciách. Tie domáce nikto neprekoná,... celý příspěvek >
Rotavátor robix 156 dm alebo KF 04 quantum 60, 28.12.2013
dufam ze ste ten robix 165 nekupil lebo ja ano a viem urcite ze vam bez velkych kolies a prevodovky orat nebude ale len sa zahrabava. to mam vyskusane. viac som nestihol lebo odvtedy sa mi ho nepodarilo nastartovat a hladam niekoho kto mi to... celý příspěvek >
Kosačka R 484 TR GGP WM, 14.10.2013
Uvedenu kosačku mám doma, skusenosti su nasledovne. Prvá sezona bola super, absolutna spokojnost. Druhá sezona začala dobre až do konca. Začiatok tretej kolísali otáčky, postupne klesal vykon, nasledna navšteva servisu, oprava 20 euro oprava... celý příspěvek >
Homelite, Hecht nebo Partner? Co je lepší, 17.1.2013
kde sa dá kúpit brzda na homelittku Ďakujem
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika