|
Příspěvky uživatele - 149.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 3.7.2012 S tou spotřebou na tom budeme podobně, mám zatím najeto jen 8 motohodin, ta tráva letos fakt moc neroste. Chybu jsem dělal asi v tom, že jsem sekal při nízké rychlosti, takže déle, než bylo nutné. Včera jsem sekal a jezdil přitom rychlejším tempem a... celý příspěvek > |  | Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 27.6.2012 Zdravím, tak Wolfík seče bezvadně, nemá problém i s vysokou trávou. Mokrou jem ještě nezkoušel, seču převážně odpoledne, když je sucho a posečená tráva pak ještě seschne. Sečení při couvání je tu řešeno tak, že se musí sepnout tlačítko na... celý příspěvek > |  |
|  | Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 28.5.2012 Tak šlo o trávu do výšky cca 40-50 cm, řekl bych tak středně hustý porost, sekal jsem cca na 6 cm výšku strniště. Díky suchu, které u nás je, je tráva oproti jiným rokům ale řidší. Traktor to v pohodě zvládl aniž by bylo něco poznat, třeba na chodu... celý příspěvek > |  | Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 27.5.2012 Tak už ho máme doma (Wolf Garten Expert 92.16 H od Mountfieldu). Na první pohled robustní mašina, která se ale velice snadno ovládá. Motor má překvapivě tichý chod (porovnávám se sekačkou). Co se sečení týče, tak jsem zkoušel zatím jen takové větší... celý příspěvek > |  | Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 24.5.2012 S těmi kolečky u Challenge fakt nevím, ale sekažka asi pevná nebude, nejsem odborník. Pravděpodobně se asi neseče úplně u země, ale to by se údajně nemělo ani s těmi kolečky, sekačka by po nich neměla jet stále.
Někde jsem tu četl, že Challenge... celý příspěvek > |  | Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 23.5.2012 Zdravím, tak zatím zkušenosti nemám, protože dodání je domluve do 2 týdnů od koupě. Mají tam u nás trochu problém, protože se v okolí prodejny Mtf rekonstruuje ulice a není tam možný pravidelný přístup pro navážení zboží, takže se to trochu... celý příspěvek > |  | Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 4.5.2012 Zdravím všechny, uvažuji o koupi travního traktoru a rozhoduji se mezi výrobkem od SECOgroup Challenge AJ 92 16 HP a traktorem Expert 92.160 H od Mountfieldu. Máte někdo s těmito traktory zkušenosti, případně jaké klady a zápory na jednotlivých... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|