Příspěvky uživatele - 20.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bazény Bestway - životnost, 15.8.2014
Asi před šesti lety jsme si pořídili první bazén značky Bestway. Sloužil nám celých pět let s menšími opravami límce. Proto jsem s důvěrou zakoupila Bestway znovu, k mému zklamání již na počátku druhé sezóny se na límci zjevily skvrny.... celý příspěvek >
Newton Wonder, 11.1.2013
Zdravím Já tuto odrúdu nescháním a co zatím pozoruji tak se u nás nevyskytuje. Ale asi na tom něco je. Právě proto že ji nikdo nezná tak uspěla na postupujících místech.  Vždyť klidně mohl vyhrát i Vámi zmiňovaný Řechtáč nebo by mohl klidně... celý příspěvek >
Spartan, 11.1.2013
Zdravím Slovensko a děkuji za spoluúčast Možná se budete divit, ale já nekrotickou rakovinu nevyřezávám. Pokud je na výhonech odstraním napadený výhon. Na kostře rakovinné rány pouze vyčistím a smočím v postřiku Kuprikolu (silnější koncetrace),... celý příspěvek >
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 11.1.2013
Zdravím Děkuji Vám za pochopitelný názor a i nepřímou podporu. To samé platí i pro p. Lídu. Musím přiznat, že ja bych to lépe neuměl napsat a to jsem docela ukecaný. To je to kladivo novinek na klasický hřebík. Akorád bych mohl s Vámi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika