|
Sekačka GTM 500SP1 - nefunguje pojezd, 3.7.2023 TAk to mně nenapadlo, že je to pokažené |
|
Růže - královna květin?, 29.10.2017 Angela. sadová - ani velká ani malá.. tvoří pravidelný keř |
|
|
|
Růže - královna květin?, 29.10.2017 tak zase až v červnu - to je kvetení nejbohatší |
|
Růže - královna květin?, 29.10.2017 jj- růže, ale i kosatce zvonky, lilie atd :) |
|
Co je to za růže?, 29.10.2017 jo - jedna je Burgundy Ice / není moc plná/ a druhá Munstead Wood - ta je někdy dost tmavá |
|
Růže, 20.2.2016 je tam napsáno, že American Pillar. kvete bohužel jednou za sezonu, ale dost dlouho - je to tzv. rambler.. |
|
Růže Camelot - krátká doba kvetení, 19.2.2016 Ještě je jedna Camelotu podobná popínavá růže - Kir Royal. ale jak dlouho drží květ nevím. mám ji loni novou. dorůstá 3m - a má taky jemné šrafování -
|
|
Růže, 19.2.2016 Josefe nejste puntičkář - to tady spíš dělá někdo binec. když o růžích - tak ne orchideje..
na padlí přípravky proti houbám.. není nutné vykopat., ale postřik opakovat. aspoń 3x v sezoně.na jaře zastříhat výhony - hlavně konce.... celý příspěvek > |
|
Růže, klematis a levandule, 19.2.2016 Nostalgie nebude až tak velká, The Fairy může mít i kolem metru a je dost do šířky. záleží na jarním střihu.. oblouk z obchodu je tak na rok - dva roky -. než se poláme.lepší je svařený z roxoru. klematis má rád kořeny v chladu.. levandule... celý příspěvek > |
|
Růže Camelot - krátká doba kvetení, 17.2.2016 mám teda i Camelot, ale teprva dva roky, takže ještě nemohu posoudit.
další hezká i vonící je Billet Doux - k dostání u Starkla |
|
|
|
Růže Camelot - krátká doba kvetení, 17.2.2016 další krásná, trochu později nakvétahjící, ale zato do mrazu je Pomponella. nevoní -ani Edenka skoro nevoní.. |
|
Růže Camelot - krátká doba kvetení, 17.2.2016 jako třetí bych doporučila Eden Rose -- je v prodeji u Starkla. růže posílá dobré.. |
|
Růže Camelot - krátká doba kvetení, 17.2.2016 -ros. Uetersen |
|
Růže Camelot - krátká doba kvetení, 17.2.2016 dloho drží květ Leonardo da Vinci, taky Rosarium Uetersen - obě opakují ale ta první nevoní a druhá trochu |
|
Hoya kerri zežloutlá, zachráním ji?, 8.2.2015 popravdě spíš ne než jo :)
|
|