|
Příspěvky uživatele - 251.47
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesazení vzrostlého smrku, 7.1.2015 Dobrý den,
po přečtení příspěvků obdivuji odvahu, neboť s přesazením vzrostlých stromů, které na to nejsou pravidelně po mnoho let připravovány je velmi riskantní.
1. již změna stanoviště, hlavně změna oslunění nebo změna světové strany... celý příspěvek > |  | Prodej vzrostlých ovocných stromků, 18.4.2013 Vzrostle stromy...
promiňte ten výraz, ale většina z Vás,,laiků,, má problém se řezem i s mladým 1 nebo 2 letým ovocným stromkem po výsadbě... a to je poměr nadzemní a podzemní části relativně ještě vyrovnanější - kořeny vůči nadzemní části... celý příspěvek > |  |
|  | Trnkovy kvas - problem s kvasenim, 26.12.2012 Může to tak být. Dnes jsem došel z pálenice a napálil výbornou slivovicu z 500L kvasu 81L 51.5% slivovice. Kvas byl z Durancií a zbytkový cukr cca 11 ° |  | Vysokotlaký čistič Parkside PHD 150 A1, 23.5.2011 Zdravím. Uvažuji také o pořízení této myčky, ale mám problém s připojením, jelikož nemám v garáži vodovod.Proto by mne vážně zajímalo, jestli to má už někdo v praxi vyzkoušené, jestli myčka může fungovat jen z barelu s napuštěnou... celý příspěvek > |  | Převislé jahody, 8.4.2008 Dobrý den, právě jsem si zakoupila převislé jahody... ale jaksi nevím jestli je na balkon můžu dát už teď a nebo počkat do "zmrzlých"...a pak až je dát ven... poraďte, prosím... díky Iveta |  |
 |
|
|
|