Příspěvky uživatele - 120.110

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Palivová přísada do benzínu, 20.11.2007
Asi jsem měl napsat, že bych chtěl s tím traktůrkem občas jezdit v zimě – vyhrnovat radličkou sníh (když napadne). Proto tam chci nechat benzín a nějak ho ošetřit… A u tohoto přípravku píšou, že je určen k uchování paliva na dobu delší než 6 měsíců.
Palivová přísada do benzínu, 20.11.2007
Chtěl bych do nádrže dát na zimu palivovou přísadu do benzínu, abych ho uchoval proti vzdušné vlhkosti… Mohu ji použít do zahradního traktůrku (natural) a do pily a křovinořezu (speciál s olejem)? V návodu (přísada OREGON) je sice napsáno že do 2 i 4... celý příspěvek >
Jak nejlépe uskladnit brambory?, 17.11.2007
Postupuji stejně, mimo toho popela, (soused dává vrstvu dřevěného uhlí pod podlážky) my dáváme brambory do sklepa přímo na cihlovou podlahu. Naseknuté nebo jinak poškozené brambory pak zasypáváme tím dřevěným popelem, který to zakonzervuje nebo je... celý příspěvek >
Jaké sněhové řetězy pro travní traktor?, 14.11.2007
Třeba tady http://www.jubo.cz/snehove-retezy-s-zebrikovou-stopou-pro-malotraktory.html
past na myš, 5.11.2007
Více myší najednou se dá chytit do drátěné pasti která se běžně prodává, případně do kbelíku s vodou nad kterým je návnada a sklapovací lávka… Jednou jsem viděl takovouto past na myši: do dřeva se vyvrtalo x otvorů cca průměr 3 cm do hloubky cca 3... celý příspěvek >
Sběr listí zahradním traktorem…, 23.10.2007
Myslím, že by hadice měla mít přibližně stejnou světlost jako ten stávající tunel (18x21 cm s kulatými rohy) což odpovídá průměru cca 21 cm. Zatím jsem objednal jsem 2 m hadice která se používá na odsávání (pilin, hoblin..) prům. 20 cm (353 Kč/m). Na... celý příspěvek >
Sběr listí zahradním traktorem…, 22.10.2007
Tak to je príma… tu hadici někde na Netu asi najdu, ale jak spojit hranatý tenkostěnný plastový profil s kruhovou hadicí tak, aby tam byl hladký přechod a nezadrhávalo se tam listí… Nějaký nápad? Ď.
Sběr listí zahradním traktorem…, 22.10.2007
Má někdo zkušenost se sběrem listí do vozíku? Včera jsem sbíral listí traktůrkem (CTH 150) na trávě sbírá perfektně (na zámkové dlažbě tak na 60 % na štěrkové cestě tak na 80 % - ostatní rozfouká). Nicméně protože je zahrada u listnatého lesíka, tak... celý příspěvek >
Zámková dlažba a plevel, 4.10.2007
Mám kolem domečku plochu asi 200 m2 zámkové dlažby a když je správný podklad tak tam plevel neroste, leda by se do spár dostalo bláto (řeším roundapem), mech se tam samozřejmě časem usadí a to pak chce jednou za čas (za rok - dva) vzít tlakovou... celý příspěvek >
mulcovaci textilie, 18.9.2007
Do OBI? Tam je to 2x dražší…
mulcovaci textilie, 18.9.2007
Mulcovaci textilie je bezva, par balíku jsem nakoupil na http://www.vitax.cz 100x1,6 m za 1259,- Kč. Nad 1000,- Kč doprava zdarma + rychlé doručení - takže spokojenost… Jestli má někdo levnější zdroj, tak sem dejte info, ještě budu příští rok pár... celý příspěvek >
kosa, 10.9.2007
Pěknou kosu jsme koupili na http://www.kosimesnadno.cz/index1.html?clarification_of_terms.html je tam i další související zboží...
První sečení, 29.8.2007
Samozřejmě to jde ostrou sekačkou… Chápu že je jiná doba a jsou pryč ty časy kdy s kosou uměl v rodině sekat každý, ale určitě bych jí nezavrhoval. Pro někoho je jednodušší půjčit si na pár hodin vřetenovou sekačku nebo si zadat první sečení firmě,... celý příspěvek >
Al-ko HE 700 Laser el. nůžky na živ. plot, 31.7.2007
V prodejně mi tvrdili, že nůžky servisují, takže vyměnit plastový díl by neměl být problém… Zkuste to a dejte vědět, jestli to dopadlo :-).
Traktor Husqvarna, 21.7.2007
Závaží se dávalo do kol, ale od toho upouští protože byli jedinci, kteří ho nesundávali ani na léto :-). Takže se nyní prý bude moci dokoupit něco na držák koše. Váha traktoru je 220 kg + 80 kg obsluha + 35 kg radlička + 50 kg počítám že bych si... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika