|
Příspěvky uživatele - 156.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křísotvorná kvasinka v kvasu, 10.12.2013 Môj príspevok bol reakciou na pána 158 130.O praktických skúsenostiach MV nepochybujem.Niekedy kým dopíšem a pridám príspevok tak mi to chvíľu trvá, a stane sa to čo teraz že MV reagoval skôr. Stano
|  | Křísotvorná kvasinka v kvasu, 10.12.2013 A zase prehnaná reakcia človeka, čo podľa môjho názoru kvas nikdy nerobil, ktorý osočuje, a poučuje od klávesnice o veciach ktorým nerozumie, pretože ich zle naštudoval. Stano |  |
|  | Odroda révy Flóra, 29.11.2013 Máte niekto skúsenosti s touto maďarskou, ružovosfarbenou,a vraj rezistentnou odrodou. Stano
Popis zde.
|  | Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 28.11.2013 Súhlasím že to prirovnanie nie je namieste, bolo to myslené skôr globálne.Asi by to chcelo sa do tej žabky menej zaprieť Stano |  | Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 28.11.2013 ´´Zato u žabky se mi stalo, že současně s odřezáním výhonu se nůž zařízl i do ponechaného hýčkaného terminálu.,,-určite je to menšia škoda ako keď vám takto,,uletí ´´pílka.Stačí to zatrieť, a druhý rok to nenájdete.
Pre Standu-tiež na zahradu... celý příspěvek > |  | Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 28.11.2013 Samozrejme.Keďže broskyne strihám vždy až po odkvitnutí, tak je kôra pod plnou miazgou.Rez dreva je čistý, ale kôra je z jednej strany mierne pomliaždená.Na otázku predajcovi, či existuje predmontovaná strižná hlava z obidvomi reznými čepeľami, mi... celý příspěvek > |  | Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 28.11.2013 Neverím že existujú pílky ktoré majú hladší rez ako s trochou praxe odrezaný konár, hrúbky prsta, jedným ťahom ostrej žabky.Snažím sa ňou rezaľ hlavne mladé broskyne a marhule.Pri precízne ošetrených kostrových konároch sú rany po reze zahojené... celý příspěvek > |  | Jablcny kvas, 26.10.2013 Ešte raz, je vylisovaťeľná, ale výlisnosť je tých 50-60% ako som napísal v predchádzajúcom príspevku.Je to fakt náročné, a človeku je ľúto vyhodiť jablčnú drť v ktorej je ešte toľko šťavy.Robil som to iba raz v snahe dosiahnuť čo najlepšiu kvalitu... celý příspěvek > |  | Jablcny kvas, 19.10.2013 Výraz terkelica je maďarského, a nie slovenského pôvodu.Keďže tento destilát je pripravený z kvasu, kde sa musel dodať cukor a pri jeho destilácii sa uvoľňujú aj pachute zo strapín, tak to je naozaj pitie pre tvrdšie povahy, ako sa píše v... celý příspěvek > |  | Mespilus germanica, 13.10.2013 To človek pozerá reklamu na Vizír, a napíše vyzerať z,,i´´ |  |
|  | Mespilus germanica, 13.10.2013  Zaujímavo vizerá aj bez listov, takto krásne zarodená.Fotografia je z konca novembra. Stano |  | Meruňka Vesprima, 29.9.2013 Túto odrodu som mal na marhuľovom semenáči, bola chuťovo veľmi dobrá.Po piatich rokoch odišla na apoplexiu, a na to isté miesto som po výmene zeminy dal tú istú odrodu ale už na myrobaláne.Chuťovo sa dosť zhoršila, no na to k čomu ju používam... celý příspěvek > |  | Lze využít drtič větví i na ovoce?, 26.9.2013 Mal som upravený drvič Shark 1.6 jednoduchým spôsobom.Vrchnú časť som odrezal rovnomerne 5cm pod vstupom a upravil tak aby sa dala opäť namontovať.Vyrobil som si násypku asi na jedno vedro.Pred drvením ovocia som samozrejme dobre umyl celé... celý příspěvek > |  | Merkur, Shalimar, 26.9.2013 Tiež ma to napadlo, no na vynášanie súdov je ešte skoro. |  | Merkur, Shalimar, 25.9.2013 Merkur aj Shalimar už 2 rok na Slovensku predáva Plantex a takisto Kohaplant.Ohľadne chuti bohužiaľ neporadím keďže na mojom Merkure už druhú sezónu bojujem s kôrovou nekrózou, a musel som na jar zapestovať nový kmeň. Stano |  |
 |
|
|
|