|
Příspěvky uživatele - 84.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubování, 27.2.2014 tiež by som navrúbľoval každú vetvičku zvlášť, umožuje vám to mať na jednom stromčeku viacero odrôd.Ja mám na mirabelke 2 druhy slivie, ázijskú slivku a marhuľu. Tá marhuľa úžasne prosperuje a má plody podstatne väčšie ako na originál marhuľovom... celý příspěvek > |  | Jahody - inzercia - čo na to poviete?, 25.2.2014  predam semienka az 12 druhov jahod
Č.1 Zelená jahoda semená 50 semien cena 5€ ;
č.2 Black jahody 50 semien cena 5€;
č.3 Red previsle jahody 50 semien 3€ ;
č.4 Pineberry ananasove jahody 80 semien cena 7€;
č.5 zlate jahody semená 40 semien... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy zasadit?, 25.2.2014 ja hodím zopár obyčajnejších odrôd ešte pred zmrznutými... nejaké to Tornádo, možno jeden Perún... risk je zisk |  | Kdy plánujete letos stříhat víno?, 20.2.2014 Ostrihaný v sobotu... všetky 4 korene. Mám záhradu v okrajovej oblasti, aj keď sa tie subtrópy posúvajú . Marhule sa občas urodia, občas to pomrzne, broskyne obidve na počudovanie rodia.V takejto okrajovej oblasti ma skôr na marhuliach trápi... celý příspěvek > |  | Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 20.2.2014 Tiež som broskyne (obidve ) strekol v sobotu Kuprikolom, trocha silnejším roztokom, malo to niekde okolo 0.9-1,0, zrovna pri Kuprikole by som sa nejakého predávkovania reziduí nejako nebál... aj tak sa obávam, že som mal o týždeňskôr... |  | Konár olúpaný od kôry, 20.2.2014 Pán Paľo, super analýza!!! Dodám-vzrušujúce je nielen sadiť nové, ale i zachrániť niečo, čo je skoro odsúdené na skazu. A ešte stále tam v prípade neúspechu zostáva okremúplnej likvidácie stromu menej radikálne irešnie, odstránenie postihnutého... celý příspěvek > |  | Konár olúpaný od kôry, 20.2.2014 Minimálne tam ten mach a lišajní nevyzerá dobre a určite bude napomáhať prežívaniu nejakých hnilobotvorných spór, zvlášť po tejto nie tuhej zime, takže skôr odstrániť, aj tak teraz nie je na záhrade veľa čo robiť. |  | Neujali sa všetky vrúble, 20.2.2014 Pán Paľo, dovolím si nesúhlasiť, kľudne ten zvyšok môže zrezať, aj taj to rozštiepené, riziko vylomenia tým nezvýši. Treba rezať oproti vrúbľu šikmo a odstrániť to až po to roštiepenie, ošetriť fungicídom, následne balzamom adúfať, že sa tam vytvorí... celý příspěvek > |  | Papriky rajčata do kelímku?, 20.2.2014 Takhej, ale kelímky sú zadarmo a trocha väčšie ako tieto kontajneríky, takže sadenica lepšie prekorení... |  | Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 19.2.2014 u nás tiež pršalo s akýmsi prachom-pieskom-hlinou |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 16.2.2014 Carbon sa mi minulý rok vôbec nevydaril, ale ešte mám na tento rok 3 semienka .Alevysial som si už na vonkajšie pestovanie aj mochyňu (Physalis),minulý rok mi prvý výsev nevzišiel, druhý som dal prineskoro a plody nedozreli... |  | Rajčata pro sezónu 2014, 7.2.2014 Ten "fotokrám" som si samozrejme všimol, ako som si to vždy všímal aj u Starkla, na Rastlinky.sk, Sieberz,,,,dúfam, že sa ďalší neurazia, že som si na nich nespomenul... celej rodine som liezol na nervy ukazovaním upravených obrázkov,...ale v... celý příspěvek > |  | Moje nové tekvice 2014, 7.2.2014 Tie Hubbardy Vám závidím, odkiaľ ich máte?...Modré Hokkaido by malo mať aj Semo, nevidel som to však v predajni, len zelené som kúpi, tak modré ako aj zelené by malomať tvrdšiu šupku, takže trvanlivejšie, l... pani Tomanová, čo s toľkými tekvicami... celý příspěvek > |  | Mochyně peruánská, 7.2.2014 tak ochutnajte, bežne to mávajú v Tescu... akurát že to bude asi rovnaký rozdiel v chuti ako medzi paradajkou v Tescu a vlastnou paradajkou |  | Mochyně peruánská, 7.2.2014 Zistil som, že nemám semienka, až dnes sa mi podarilo kúpiť, rovno som ho dal do zeminy.Minulý rok som ho dával zarovno s paradajkami na vonkajšie pestovanie a do konca sezóny stihlo len zakvitnúť, strašne dlho semienko klíčilo... |  |
 |
|
|
|