|
Melounoviště 2015, 23.3.2015 Plánoval som pre vonkajšie pestovanie vysievať melony a tekvice okolo 1.4., ale vidím, že niektorí už dávno... |
 |
Flavorcrest, 19.3.2015 má niekto praktickú skúsenosť s touto odrodou? |
 |
|
 |
Tomel pro republiku, 16.3.2015 Vrúbľuje sa to dobre? Akým spôsobom? Ďakujem |
 |
Podivuhodna zahrada Igora Ljadova, 15.3.2015 čo s tým pred zimou? zrýľovať? |
 |
Tykev, 4.3.2015 Staniol... to je tzv Butternut tekvica, tiež muškátová. Výborná na pečenie, plnenie, dusenie.Akurát na krémovú polievku sa mi zdá lepšie Hokkaido |
 |
Tykev, 4.3.2015 Mal som Musque de Provence... asi ako hlava dospelého človeka. Nevhodná na pečenie podľa mňa... púšťala veľa vody |
 |
Broskvoň a nektarinka odolná více kadeřavosti?, 4.3.2015 Odišla mi túto zimu 5ročná broskyňa. Minulý rok, napriek postrekom chytila kučeravosť - pravda- nedávam 10postrekov za sezónu - myslel som, že v lete vyschne, potom sa trochu zobrala, ale teraz pozerám - úplne suchá. Záhradu mám v oblasti okrajovej... celý příspěvek > |
 |
Sira sulka vseliek?, 4.3.2015 Môžem Sulku skombinovať s prípravkami na predjarnýpostrek? |
 |
Aplikace zelené skalice na mech ještě nyní?, 4.3.2015 Ale kedy je pravý čas na aplikáciu zelenej skalice? Ak mám trávu silne prerastenú machom, môžem prekročiť doporučovanú konventráciu?...nepoškodím trávu?...nie je to trávnik... je to tráva, ktorú kosím na seno |
 |
Výsev prepoľné pestovanie, 20.2.2015 kruci, zabudol som napísať, že ide o paradajky, nie o papriku |
 |
|
 |
Výsev prepoľné pestovanie, 20.2.2015 Ide o to, že idem cca 2.3.do zahraničia. Vrátim sa 15.3. Buď vysejem semienka predtým s tým, že rodina mi to bude akurát zalievať, ale neviem, či to mám nechať v obývačke na okne alebo na loggii, kde je cca 13-14stupnov... keď prídem, budú vyklíčené,... celý příspěvek > |
 |
Výsev prepoľné pestovanie, 19.2.2015 Ďakujem aspoň za jednu reakciu |
 |
Výsev prepoľné pestovanie, 15.2.2015 Viem, že v predošlých vláknach po minulé roky pestovatelia uviedli sem-tam termín výsevu, ale rád by som to mal vo väčšom množstve na jednom mieste. predpestovanie vonku pod holým nebom kedy vysievate, kedy vysádzate? Posledné roky sa dalo vysádzať... celý příspěvek > |
 |
Kniha o roubování, 4.2.2015 Štepenie, očkovanie a preštepovanie drevín
Š. Chlebík
Staré ale neprekonané |
 |
Rezistentní odrůdy rajčat 2015, 24.1.2015 Phantazia mi tiež tú exploziu plesne zvládla... akurát chuťove to nebol žiadny extra zážitok. Druhú exploziu mi pripravili drozdi(česky kos ). Okrem jahôd a čeršní začali uskutočňovať nálety na prvé dozrievajúce paradajky, tak som musel záhon s... celý příspěvek > |
 |