|
Které čerpadlo pro automatickou závlahu, 30.3.2017 tlak je podle vytlačné vyšky kazdých 10m 1bar |
 |
Čerpadlo Pumpa 4SKM-100, 30.3.2017 tak pouze tepelna pojistka odešla, přesněni Jistič termický 250 V/AC 6 A cena jističe cca 130,-Kč, jato mel v servise s proměřením a prací za 530,- :-( |
 |
|
 |
Motor / engine AL-KO Pro 140/160 QSS QuickStar, 18.3.2017 Motory s vertikální klikovou hřídelí
|
 |
Množství a měření oleje, 18.3.2017 u BS se olej teda měří měrkou kdyz je bajonet v poloze zavrený nebo otevrený? jde oto v jaké poloze se bajonet drzí nekdy dosedne a nekdy ne jeto rozdíl 1cm (0,5cm pod horní rysku nebo nad)
vylil jsem nalevacím otvorem olej nekolikrát jsem... celý příspěvek > |
 |
Čerpadlo Pumpa 4SKM-100, 4.3.2017 verze 100, 5 let v provozu na užitkovou vodu (železitou) a čerpadlo se zastavilo :-(uvidíme co servis nebo nema nekdo servisni navod? |
 |
Olej nemaže řetěz, 12.6.2016 vycistit drážku na pile a v listě u listy jeste vycistít otvor |
 |
Benzínové čerpadlo na vodu - zkušenosti, 23.5.2016 2 roky zaruka takze casu dost na vyzkousení nebal bych se toho |
 |
Čerpadlo Pumpa 4SKM-100, 23.5.2016 verze 100, parametry pouzité jsem psal, stale funguje poslední 2 roky je tvrvale ponoreno ve vode i v zime i kdyz se nepouzivá letos ho vytahnu a podivam se na stav ale vodu cerpa stale stejným vykonem 2.1m3/hod tj asi 0.6l/s jak psal kolega který ma... celý příspěvek > |
 |
Výměna oleje a olejového filtru u motoru Briggs Stratton, 22.6.2014 škoda nového tematu kdyz se v poslední vete doctu
Já bych raději nešetřil a vyměnil obojí.
:-) |
 |
Ponorné tlakové čerpadlo - výběr, 22.6.2014 převýšení není vše pro výpočet dopravní výsky čerpadla, duležitý je vnitrní prumer vytlačného potrubí a požadovaný tlak a prutok na konci hadice.
na netu je jednoduchý kalkulátor pro výpočet, který umí zohlednit uplně vše.
parametry čerpadla... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dřevěná udírna s izolací, 11.5.2014 udelal bych vzduchovou mezeru mezi vatou a palubkou tak jak seto dela u zateplení prostoru mezi krovy ve strese, proudí tama pak vzduch a vata muze pripadne vyschnout kdyz tam nedejboze zateče ;-)
jednoduše rozriznete lat na 3tri kusy a tyto cca... celý příspěvek > |
 |
Jakou pilu na obcasny prorez?, 22.4.2014 dolmar 5000 nový valec jsem videl v jednom servisu za 5000,- |
 |
Jakou benzínovou sekačku s pojezdem, 21.4.2014 soused ma hechta motor kopie Honda tak jako toje i u alka a jiných výrobcu ty motory jsou uplne stejné a kazdy vyrobce ho povazuje za svuj.
zvuk ma pekny ale kdyz stím seka bez kose jezdí po zahrade casto seto dusí. zaleží cose bude... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Florabest FBM 575 - zkušenosti s mulčováním, 20.4.2014 dnesní sekacky maji tvarované šasi na jedné strane je hodne nízké a na druhé vysoké, celkove maji vyssí sasi u vyhozu i samotny tunel musí byt dost velky, kos nejlepe plateny kterým dobre bude foukat vzduch, tvar sasi ma za nasledek vetsí vzdusný vír... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Florabest FBM 575 - zkušenosti s mulčováním, 20.4.2014 složení a test sekacky zde.
|
 |