|
Obrácené zuby na ruční pila ocasce, 9.12.2012 tak jsem si spatne precetl problém...
popsal jsem přímočarou pilu
Ozubení listů u ocasky směřuje vždy proti upínací stopce, takže pila řeže jen při vratném pohybu listu, nikdy ji nenajdete s opačným ozubením podlémého jeto bezpečnostní prvek... celý příspěvek > |
 |
Obrácené zuby na ruční pila ocasce, 9.12.2012 výhodu to ma kdyz potrebuje mít jednu stranu čistě zařezanou a nejde zté druhé strany řezat tak použijete opačny list a vec je vyresena, druha strana býbá vždy více nerovna ale ne vzdy potrebujete mít obě strany perfektní napr pri řezaní kruhového... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Čistenie odvzdušňovacieho ventilku, 1.12.2012  ještě obr |
 |
Čistenie odvzdušňovacieho ventilku, 1.12.2012 vytéka mně olej také přes odvzdušňovací ventil na OM 936 ikdyz je v horní části nadržky a hladina oleje je pod ventilem, ale i tak dokaže vytect vetšina oleje. Měl jsem zato že v místnosti kde je pila se strida teplota nekdy až 20°C tak dochazí... celý příspěvek > |
 |
Sekera fiskars - broušení, 29.11.2012  sekera je 4 roky stara nedavno jsem udelal druhy zub ten menší dole, ostřím originalním brouskem a nepocituji rozdil s a bez zoubku, samozrejmně puntičkaři chtějí mít vše tip-ťop pokud by mně tu sekeru nekdo nabrousil na brusce nebudu proti ale... celý příspěvek > |
 |
Ultrazvuk - ma cenu (zestařit) slivovici?, 20.11.2012 to bude všechno jen o pocitu, nevymyslejte vymyslené dobra slivovice se uleží sama, schovte si kazdy rok litr a pak mužete srovnávat.
radeji kupte rybám bublifuk až se Vám neudusí |
 |
Husqvarna 257, 19.11.2012 spiše chce starší kdyz chtel koupit 17 let starou pilu.
záleží kolik máte financí, zda ve vysledku nekoupite sice silnou ale dale poruchovou vybehanou pilu za 6 nebo slabší novou za 12k napr tu 5105 |
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 19.11.2012 seřízení jak rika kolega provede kde kdo stím nakupem řetezu toje dobré aspon se na vas nebudou mracit :-)
dale pokud se pila behem 2 let pokazí, zabalíte ji do krabice a odnesete do hornbachu na bežnou reklamaci, ti vám ji musí vzít a pokud ji... celý příspěvek > |
 |
Aspen, 18.11.2012 cca 14dní zpět se začal prodávat ASPEN 2T v 1l balení s cenou okolo 130-150,- Kč Možná opravdu pro příležitostní uživatele co 1-2x ročně potřebují říznout par větví v ovocném sadu dobrá volba ;) |
 |
Slivovice - kvas, 18.11.2012 a jaky mate nazor na míchání s kvasem v prubehu kvašení a utestení nadoby |
 |
|
 |
Hecht 927, levná jednoručka, 18.11.2012 na aukru se prodavají jak na běžícím pasy tyhle shity z číny. Nechapu jak muže někdo věřit žeto bude fungovat. Vysvětlit sito dokažu jenom tak že lidé kteří si kupují spustu vecí mají v hlavě jenom jednu vec ato kčemu je vyrobena potřebuji motorovou... celý příspěvek > |
 |
Slivovice - kvas, 18.11.2012 palenice je jednom rada ze dovezete kvas i s peckama nedavno ukazovali jak jedna palenice tyhle pecky dale oddeluje, suší apk používa jako BIO palivo ušetří tím dost penez na otop. |
 |
Slivovice - kvas, 18.11.2012 moc to řesite ;-) tata muj kvasi v 50l sudech kazdy rok trnky, co nasbira doplní az ma sud plny plní další. Slivovici ma vzdy vynikající. Někdo řiká že kvas by mel kvasit v jedné nadobě nebo dvou no tata kvali v 10 nadobach a pali taky. manipulace je... celý příspěvek > |
 |
Zámková dlažba a plevel, 17.11.2012 1.5 roky vydrří nova dlažba bez plevele 2. rokem začina prorustat
spary byse měly zasypávat kremicitým piskem, vetsina sype žlutým a možna na vrch da kremik
plevel si najde vzdy cestu jeto jen otazkou času kdy se vám tam opět objeví
navíc... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 40, 17.11.2012 ja jsem vám to ulehčil a našel zde |
 |