Příspěvky uživatele - 149.89

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obrácené zuby na ruční pila ocasce, 9.12.2012
tak jsem si spatne precetl problém... popsal jsem přímočarou pilu Ozubení listů u ocasky směřuje vždy proti upínací stopce, takže pila řeže jen při vratném pohybu listu, nikdy ji nenajdete s opačným ozubením podlémého jeto bezpečnostní prvek... celý příspěvek >
Obrácené zuby na ruční pila ocasce, 9.12.2012
výhodu to ma kdyz potrebuje mít jednu stranu čistě zařezanou a nejde zté druhé strany řezat tak použijete opačny list a vec je vyresena, druha strana býbá vždy více nerovna ale ne vzdy potrebujete mít obě strany perfektní napr pri řezaní kruhového... celý příspěvek >
Čistenie odvzdušňovacieho ventilku, 1.12.2012 Obsahuje fotku
ještě obr 
Čistenie odvzdušňovacieho ventilku, 1.12.2012
vytéka mně olej také přes odvzdušňovací ventil na OM 936 ikdyz je v horní části nadržky a hladina oleje je pod ventilem, ale i tak dokaže vytect vetšina oleje. Měl jsem zato že v místnosti kde je pila se strida teplota nekdy až 20°C tak dochazí... celý příspěvek >
Sekera fiskars - broušení, 29.11.2012 Obsahuje fotku
sekera je 4 roky stara nedavno jsem udelal druhy zub ten menší dole, ostřím originalním brouskem a nepocituji rozdil s a bez zoubku, samozrejmně puntičkaři chtějí mít vše tip-ťop pokud by mně tu sekeru nekdo nabrousil na brusce nebudu proti ale... celý příspěvek >
Ultrazvuk - ma cenu (zestařit) slivovici?, 20.11.2012
to bude všechno jen o pocitu, nevymyslejte vymyslené dobra slivovice se uleží sama, schovte si kazdy rok litr a pak mužete srovnávat. radeji kupte rybám bublifuk až se Vám neudusí
Husqvarna 257, 19.11.2012
spiše chce starší kdyz chtel koupit 17 let starou pilu. záleží kolik máte financí, zda ve vysledku nekoupite sice silnou ale dale poruchovou vybehanou pilu za 6 nebo slabší novou za 12k napr tu 5105
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 19.11.2012
seřízení jak rika kolega provede kde kdo stím nakupem řetezu toje dobré aspon se na vas nebudou mracit :-) dale pokud se pila behem 2 let pokazí, zabalíte ji do krabice a odnesete do hornbachu na bežnou reklamaci, ti vám ji musí vzít a pokud ji... celý příspěvek >
Aspen, 18.11.2012
cca 14dní zpět se začal prodávat ASPEN 2T v 1l balení s cenou okolo 130-150,- Kč Možná opravdu pro příležitostní uživatele co 1-2x ročně potřebují říznout par větví v ovocném sadu dobrá volba ;)
Slivovice - kvas, 18.11.2012
a jaky mate nazor na míchání s kvasem v prubehu kvašení a utestení nadoby
Hecht 927, levná jednoručka, 18.11.2012
na aukru se prodavají jak na běžícím pasy tyhle shity z číny. Nechapu jak muže někdo věřit žeto bude fungovat. Vysvětlit sito dokažu jenom tak že lidé kteří si kupují spustu vecí mají v hlavě jenom jednu vec ato kčemu je vyrobena potřebuji motorovou... celý příspěvek >
palenice je jednom rada ze dovezete kvas i s peckama nedavno ukazovali jak jedna palenice tyhle pecky dale oddeluje, suší apk používa jako BIO palivo ušetří tím dost penez na otop.
moc to řesite ;-) tata muj kvasi v 50l sudech kazdy rok trnky, co nasbira doplní az ma sud plny plní další. Slivovici ma vzdy vynikající. Někdo řiká že kvas by mel kvasit v jedné nadobě nebo dvou no tata kvali v 10 nadobach a pali taky. manipulace je... celý příspěvek >
Zámková dlažba a plevel, 17.11.2012
1.5 roky vydrří nova dlažba bez plevele 2. rokem začina prorustat spary byse měly zasypávat kremicitým piskem, vetsina sype žlutým a možna na vrch da kremik plevel si najde vzdy cestu jeto jen otazkou času kdy se vám tam opět objeví navíc... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 17.11.2012
ja jsem vám to ulehčil a našel zde
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika