|
Bezin s primesi bio, 10.6.2017 EO nafta i premiova je urcite bez řepky ve forme MEŘO, benzin bez ethanolu nekoupite ale jde snadno odstranit i v nomacích podmínkách, stací přidat vodu promíchat a nechat ustát, ethanol se navaze na vodu a tím ze benzin ma hustotu kolem 750kg/m3 a... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku do 10 000 Kč, 25.5.2017 kopie hondy jak vyšitá :-) |
 |
|
 |
Jakou sekačku do 10 000 Kč, 25.5.2017 na mokrou travu je bezkonkurencní honda ale to jsem cenou kousek mimo ikdyz 13,5-14 byse dalo ne? kdyztak jde o model HRG 466 ma ruzné variace.
jinak bysech se podíval treba na MCCULLOCH M51-150WR CLASSIC s motorem loncin (licencni... celý příspěvek > |
 |
McCulloch křovinořez, 25.5.2017 změna :-) koupil jsem nakonec jiny který ma nedelitelnou rukojet. |
 |
Jaký vyžínač z tohoto výběru?, 25.5.2017 nakonec jsem strornoval objednavku a selse podívat na HQ 122C a Stihl FS38 nakonec jsem vzal stihl mam od nich vice vecí tak jsem zustal verny, ale podle papiru ma HQ daleko mensí vibrace, stihl se trepe jak drahy pes |
 |
Stáří benzinu do pily, 22.5.2017 jak jeto se starím toho oleje četl jsem tady prispevek:
Uzavřené balení cca 4 roky, průběžně používané cca 2 roky, záleží také na podmínkách skladování - rozdílné teploty.
mam TSF otevrené ana nem datum vyroby asi rok 2013 takze 4 roky starý... celý příspěvek > |
 |
Jaký vyžínač z tohoto výběru?, 21.5.2017 jo a vaha 3,9kg :-) |
 |
Jaký vyžínač z tohoto výběru?, 21.5.2017 aco zustat u stejné značky a vybrat model TRIMMAC. Zrovna dnes jsemho objednal :-) mám ho v planu pouzivat asi na stejné učely jako vy. (kolem plotu, stromku a vsude kde se nedostanu rotacni sekackou) koupil jsem ho za necelých 2700,- i s postou od... celý příspěvek > |
 |
McCulloch křovinořez, 21.5.2017 přístí tyden mně prijde novy vyžínač s delitelnou rukojetí McCULLOCH TRIMMAC tak muzu zmerit, ale nevim zda mas stejny model nebo minimalně to napojení zda bude stejné. |
 |
Honda GSV 190 - nízké otáčky, 21.5.2017 mně "přijde" zase že hledáte problém kde není, novy motor máte ale nevím u čeho a pokud stroj pracuje jak ma tak je vse v poradku, ale jak psal kolega otackomer je nutny pro serizení nebo vasi kontrolu protože tože vam "prijdou" nebo jakse hodne... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaká je pila Hecht 956, 30.4.2017 švedskou ano ale mozna to nevíte ze třeba HQ se vyrabí i v číně (levnejsí modely) tak jako HECHT je "německa" firma ale vyroba čína zato dolmar i stihl jsou nemci ale také se vyrabí v nemecku |
 |
Čerpadlo Pumpa 4SKM-100, 18.4.2017 jaký mate model? ja verzi 100 kupoval na aukci se zarukou za 3700 ikdyz bezne stálo okolo 4500... |
 |
Čerpadlo Pumpa 4SKM-100, 1.4.2017 cerpadlo jede jako predtím hrubým odhadem plastovy 200l sud naplněný az po okraj za 7minut, objem bude tak 230-240l to jsme nekde na 33l/min nebo 2m3/hod |
 |
Čerpadlo do studny, 30.3.2017 hodne orientacne 4m studna a po zemi co 10m delky hadice se bere jako 1m dopravní vysky, takze toje 5m zaokrouhlíme na 10m dopravní vysky je potreba stím ze na konci bude tlak nula a zbytek 20m dopravní vysky udela na konci 2bary ale jeto hodne moc... celý příspěvek > |
 |
Ponorne cerpadlo, 30.3.2017 čerpadlo vám pujde v jakékoliv nadobě s čistou vodou, tohle čerpadlo je enormně hlučné a vykon zadný proste "malyš" zato je levné no vyrabí ho kde kdo i hecht |
 |