|
Příspěvky uživatele - 107.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký druh švestky na slivovici?, 11.12.2012 Tak letos nebylo vůbec nic :)
Měl jsem tak do kila trnek, jinak ani pecka. |  | Kolik jablkovice z 250 l kvasu, 25.11.2012 Záleží na šťavnatosti, cukernatosti, ale myslím, že i na délce založení kvasu a "na kolikátce" jdete pálit. Obecně jsem vždy stál za názorem, že jablka tečou 7-10 litrů na sto.
Letos mi jablka "jela" velmi rychle, měl jsem je ve sklepě, kde se... celý příspěvek > |  |
|  | Razantní prořez staré jabloně, 20.11.2012  Zde pohled dovnitř pahýlu |  | Razantní prořez staré jabloně, 20.11.2012  A tady detail na onu vznikající hrůzu na dlouhé plodné větvi. |  | Razantní prořez staré jabloně, 20.11.2012  Kratší phýl
|  | Razantní prořez staré jabloně, 20.11.2012  Dodávám slíbené fotky, ona dutinka je teda celkem větší:(
|  |
|
|
|