|
Jakou benzínovou sekačku s pojezdem, 28.8.2010 Varujte se pokud mozno sekacek s bocnim vyhozem. Nejen proto, ze objizdeni stromku ruzi a jinych veci, vcetne plotu je s tim neprakticke, ale kos plny - to presentuje jednostrannou zatez na system. A kos ma nekdy i 15 kg.Soudim, ze dobre reseni je... celý příspěvek > |
 |
Kočky v zahradě, 19.6.2010 Dobrý den, chtěla bych poradit, jak zabránit kočkám, aby používali záhonky jako toaletu? Děkuji za odpověď. |
 |
|
 |
Pannonia kincse?, 26.5.2010 Mám naději na vypěstévání nějaké úrody na zahradě v 350m na Kolínsku s touto odrudou? Děkuji předem za rady a názory... |
 |
Husqvarna, 7.3.2010 Pane, zavit Witworth 2/8 je pitomost.Jednak prfoto, ze 2/8 jsou 1/4 a ne jako Witwort ale patrne ASA (American standart)Je to 6,25 mm rozmer zavitu, soudim, ze preriznout to na 7 mm (drive pouzivany na skodovkach, nebo 8 mm jako ostatni.A tak dale |
 |
Hotové zelí, 3.1.2010 Jak poznám že je zelí dokvašené??? |
 |
Ztráta vody ve žlabku zelaku, 3.1.2010 Dobrý den všichni příznivci mléčného kvašení!!! Mám naložené zelí v kameninovém zeláku asi tři týdny při teplotě 17°C ale najednou klesla na 12°C a začala se ztrácet voda ve žlábku i v zelí tak že sem ji ráno nalil a večer už tam... celý příspěvek > |
 |
Slaný lák na zelí, 16.12.2009 Dá se ta přesolenost zachránit??? |
 |
Slaný lák na zelí, 15.12.2009 Poprvé jsem nakládal zelí a na 10kg zelí jsem dal 200g soly. Zdálo se my ale při plnění do zeláku moc přesolené. Je to normální??? Poradíte někdo prosím!!! |
 |
Zelí, 12.12.2009 V jednom obchodě mě od toho odrazoaly že zeli bude tvrdé!!! Dá se použít jen krouharenské nebo to není pravda??? |
 |
Zelí, 11.12.2009 Jde použít zelí co v tuhle dobu prodavají na nalození??? |
 |
|
 |
Picea omorika pendula, 3.12.2009 Dobrý den
tento strom jsem si vybral jako dominantu před domek.
je tam okolo 2,5 metru průměr místo a také na výšku nad 5 metů by také bylo moc tak nevim jestli nemám sáhnout po něčem jiném.
Děkuji za radu Tomáš |
 |
Jak poznam stromek?, 18.10.2009 Koupil jsem pár stromků a potřebuji radu jak poznám jestli se jedná o čtvrtkmen nebo zákrsek... Je u nich cedulka ale já se v tom moc neviznám... Poradi někdo proim... |
 |
Jak hnojit?, 17.10.2009 Vysazuji nové stromky jak a čím je mám nahnojit? Jsou to stromky různé (třešen, merunka,jablon, hrusen,svestka...) |
 |
Jak daleko od sebe sazet jablone?, 15.10.2009 Čtvrtkmeny a třešně jsou (Burlat a Rivan). |
 |
Jak daleko od sebe sazet jablone?, 15.10.2009 Prosim o radu jak daleko od sebe sazet stromky? Mam 2 jablone,2 merunky,1 hrusen,2 tresne,1 svestku. Je jedno v jakem poradi je srovnam? Chtel bych je dat do rady... predem dekuji za radu Jirka... |
 |