|
Převoz divočáka, 20.5.2012 Dobrý den, za týden si pojedeme pro cca měsíčního divočáka. Jak a v čem je nejlépe ho převážet?Cesta trvá cca 2,5 hodiny, tak nechceme aby utrpěl nějaý šok a aby pro něj cesta byla schůdná. Děkuji |
 |
Nektarinka, 16.4.2012 Prosím o radu jakou nektarinku do 350m. Zasmuky. |
 |
|
 |
Tažná náprava 130mm Vari, 24.10.2011 dobrý den jak dlohý teda potřebuju šroub dyž mám poloosu 610 mm?Děkuju |
 |
Sloupové jabloně, 7.7.2011 Dobry den, mam tri sloupovite jablone (viz. foto) sazene loni na podzim. Muzete mi poradit zda strihat a jak? Dekuji |
 |
Přesazení třešně, 17.6.2011 dobry den chtel bych přesadit třešen je tak 3 roky stara kdy je nato nejlepši období mužu ji přesadit třeba ted hned nebo až na podzim dekuji za odpoved |
 |
Měděné svody, 9.6.2011 Dobrý den.
V předchozích dotazech jsem našel doporučení dešťové vody jako zdroje pro zahradní jezírko. Vodu chci doplňovat z nádrže pod svodem - svody nejsou svedeny přímo do jezírka. Nebude rybám vadit měď ze svodů? Nebo je to tak zanedbatelné... celý příspěvek > |
 |
Aplikace Bofixu, 24.5.2011 diky, Lubos |
 |
Jehlicnaty strom, max 3metry, 22.5.2011 co doporucite, styl stomu napr. smrk pichlavy / jedle korejska... podminkou je normalne rostouci (nee pomalu).
Pokud bych zvolil smrk pichlavy - stříbrný, dokazu ho strihanim udrzet kolem 3-3,5 metru vysky? a jeste dotaz, jak rychle roste... celý příspěvek > |
 |
Turkestánský brest, 4.5.2011 Je ptačí zob jedovatý? |
 |
Sekerka Fiskars X11, 27.3.2011 Na stipani mam FISKARS 1500 stipaci klinova (super i na velke spalky), na mensi stipani a osekavani mam univerzalni X10. Jinak muzu potvrdit ze sekery fiskars jsou fakt bomba! Tento tyden jsem stipal cerstve ale 10 let vyschle... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 21.1.2011 No u toho třetího pokusu není posun začátků řezu tak dramatický (jestli vůbec nějaký), zato tedy ten konec... Bylo by ale lepší kdyby se řezalo jedním řetězem (tím symým) a stejnou lištou - ale to bychom to zase neviděli takto... celý příspěvek > |
 |
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 "profi", 1.11.2010 Souhlasím s panem F.O. - jeho popis semi zdá nejvýstižnější a nejsrozumitelnější. |
 |
Nizky kerovy plutek z drobneho ovoce, 29.9.2010 nahodou jsem narazil na tuto kanadskou boruvku Gold Traube, ker je kolem 80-100cm, ta by mohla byt... |
 |
Vhodná odrůda do Prahy, 15.9.2010 Děkuji za radu! výsadbové místo opatříma kvalitním kompostem :) Bohužel namám ponětí kde bych ony maďarské odrůdy sháněla..popravdě důležitá je pro mne i odonost vůči monilióze.
Prozatím mi nejlépe vychází Kioto.
zdravím Kateřina. |
 |
Vhodná odrůda do Prahy, 6.9.2010 Dobrý den,
ráda bych se zde poradila, jakou odrůdu meruňky bych si měla vybrat do pražského prostředí. Stromek budeme sázet letos na podzim v Praze-Dejvicích. Zahrada je ze všech stran chráněná a proto myslím nehrozí příliš namrzání. Jelikož se v... celý příspěvek > |
 |