|
Rybízová štáva - postup, 6.7.2015 děkuji, ale k mlynku Tutti-frutti mám ještě 2 šneky. Jeden má ostří tenké, druhý tlustší. Jsem z toho jelen. |
 |
Rybízová štáva - postup, 5.7.2015 Mám 2 sítka k mlýnku Tutti-frutti. Nevíte k jakému druhu ovoce se používa jedno a k čemu druhé. Nemáte někdo manuál. |
 |
|
 |
Stevia rebaudiana (cukerná), 14.5.2015  Mám stévií ze Sema. Vyklíčilo 9/12, co je fajn. Ale jedna rostlina má od začátku bíle skvrny. Je to nějaká viróza? Děkuji. |
 |
Roubování, 3.5.2015 Je lepší ty poupata ostříhat. Nebo to nechat jak je. |
 |
Roubování, 2.5.2015  . |
 |
Roubování, 2.5.2015  Počátkem března jsem rouboval Parménu. Byl to pro mě šok, když rouby začaly kvést. Chci se zeptat, zda se probudí spící očko, nebo je konec. Děkuji |
 |
Meruňky, broskve, nektarinky – hnojení, 22.4.2015 Můžete napsat obsah mikroprvků. |
 |
Zásah proti mrazu či monilioze, 21.4.2015 Pane Vinšálek, jaký máte názor na používání úč. látky pinolenu, jako smáčedla, případně na zvýšení účinku listových hnojiv. |
 |
Zcernala hrusen, 15.4.2015  Mně na to odešla 2 - letá meruňka. Prý nakupujte vysadbový materiál v ovocných školkách, jenom tam máte záruku bezchybného zdravotního stavu... Bude to Cytospora nebo jak psal Kuky spála růžovitých. |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 24.2.2015 " Toto je pořád ještě na kontaktní měď (tedy Champion 50WP), ale už radši ne na Sulku (Kocide 2000 nebo Kuprikol)"
Není přece Kocide 2000 a Kuprikol taktéž kontaktní měď? Ale je! |
 |
|
 |
Pomologie hrušní, 31.1.2015 Pane Kafko moc Vám děkuji. Pane V. na ulozto hrušně nejsou. |
 |
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 17.1.2015 Pane Fialo, jaký máte spon? |
 |
Jaká odrůda je vhodná na sušení?, 8.1.2015 Nelze opomenout odrůdu Boskoopské, na sušení stvořené. |
 |
Hardyho - pro a proti, 5.1.2015 Pane Kaňero, děkuji Vám za odpověď a taký Vám přeji v novém roce především hodně zdraví a osobních i pracovních úspěchů. |
 |
Zavislost rychlosti tleni kompostu na velikosti haldy a poloze v halde, 31.12.2014 Když jsem zjistil kolik svinstva je v superfosfátu, přestal jsem ho kupovat. Rozhodně převyšují stanovené limity. To Polsko jsem napsal proto, protože jedna firma v ČR dováží superfosfát právě z Polska. Superfosfát s nízkým obsahem Cd jede... celý příspěvek > |
 |