|
Příspěvky uživatele - 54.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 22.9.2012 Fytos nabízí pro podzim Baya Marisa, jablko s červenou dužninou, viděl jsem ho poprvé na výstavě v Plzni Bolevci. Minulou sobotu. |  | Co je s Hagantou, 14.7.2012 pravděpodobně roztočík višňový. Použitje Sunmite nebo Omite. |  |
|  | Letni údržba sloupové jabloně, 14.7.2012 phytophtora cactorum neboli límcová hniloba neboli krčková spála. Koukněte na kořenový krček, jestli je hnědý a kůra se odlupuje v slupkách, je to ono. Trpí s tím zejména podnože MM 106 a M26 na mokrých pozemcích.
Jinak co se týče těch... celý příspěvek > |  | Jak obstály jednotlivé odrůdy 18.5.?, 9.6.2012 zdravim všechny,
ze žlutých rezistentů loni i letos přežila zdárně s bohatou násadou plodů Luna. Lokalita Plzeň. Opál a Sirius zklamali.
Ze sloupcovek bohatá násada u Goldlane a Moonlight.
Z nerezistentů Idared, Braeburn.
U mě... celý příspěvek > |  | Jak je to se zobáky u slepica a výška plotu?, 7.5.2012 To je zajímavé ale pořád nikdo nevysvětlil co to je a a proč se to děje, Tipec pokud vím já tak má původ v rýmě drůbeže tj. v nevhodném chovném prostředí(vlhko a průvan, špatná zoohygiena), dále také trichomoniaza což je žlutý sýrovitý povlak nebo... celý příspěvek > |  | Proč umírají malá kuřátka, 6.5.2012 Ale samozřejmě že je blbost že jsou malá kuřata náchylnější na stresy, proč by se jinak jako právě malá kuřata nejčastěji převážela a na tak značné vzdálenosti, právě proto, že je to nejméně riskantní. Naopak starší zvířata jsou na stresy... celý příspěvek > |  | Do hnízd seno, nebo slámu?, 6.5.2012 Ano jsou inteligentní
slepice sedící na hnízdě seno nikdy nežere, ale maximálně si ho nahází na záda, aby byla jakože nenápadná, nebo si ho upraví kolem sebe, slepice žere seno na seníku v kupě, v zimě.
Juraj Kafka |  | Do hnízd seno, nebo slámu?, 6.5.2012 Nejprve dotaz nad Vámi, mladé kuřice nepotřebují hnízda, ty stačí prostě odstranit a nebo uzavřít a s hnízdy vyčkejte až se slepicím zapálí hřebínky, pak už ponesoua hnízda instalujte, ale mladým kuřicím jsou jen, jak jste sám zjistil, na... celý příspěvek > |  | Jak je to se zobáky u slepica a výška plotu?, 6.5.2012 Dobrý den, v prvé řadě je třeba zjistit jestli Vašim slepicím něco je. Jesliže nejsou v pořádku, tak hledat příznaky a příčinu. Z Vašeho dotazu vyplývá že jedna paní povídala, že vaše kuřice musí mít problém. Otázka zní: Mají? Slepičky přestaly... celý příspěvek > |  | Sloupová jabloň bez opylovače, 5.5.2012 Pokud se jedná o Sonet, který má sklony k alternaci, tak je to ono. Jinak je normální, že co to nekvetlo, tak je delší neboť všechny živiny jdou do přírůstků a nespotřebovávají se na plody. U těch co zakvetly čekejte spíš prorůstání... celý příspěvek > |  |
|  | Odrůda, která překonává Coxovu renetu?, 4.5.2012 Myslím si že Coxově renetě se vyrovná málo co, a Topaz to určitě není. Pokud se bavíme jen o chuti.
Překonává ji zatím rezistencí proti strupovitosti, a vcelku ušlechtilým růstem, který poslouchá naše zásahy.
Neměl by také střídat... celý příspěvek > |  | Fotky kurníku a slepic, 28.4.2012 Dospělý kohout je u těchto pohlavně nedospělých kuřic naprosto zbytečný, s tím jste mohli ještě počkat až vyspějí. Jinak proč ne kohouta, ale věřím, že když velsumáka, že si k němu časem seženete slípky, které mu patří a to jsou... celý příspěvek > |  | Kuřice se chovají divně, 15.4.2012 A co kdybste vy všichni, co jste si teď nově pořídili mladé kuřice a stěžujete si že se nechovají podle vašich představ, hnízda na čas odstranili nebo uzavřeli, kuřicím nezbude než vyhledat hřady, na to vemte jed. Žebříčky také není... celý příspěvek > |  | Do hnízd seno, nebo slámu?, 15.4.2012 Je to jedno, já bych dával raději slámu, seno se může ještě zkrmit pokud je pěkné, pokud je staré a horšíavšak neplesnivé, tak klidně do hnízd také. Někdo dává i hobliny.
Juraj Kafka |  | Černoplodé maliny, 15.4.2012 To není malinoostružina, plody se dají sundavat z lůžka. A nepne se,
co se týče toho suššího dojmu, mám stejné pocity, nicméně je to zase něco jiného a malin klasických mám vedle dost. Tak proč neseznámit se i s touto staronovou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|