|
Příspěvky uživatele - 54.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melouny a melounky 2016, 5.7.2016 Dobrý den, když už je tady to téma o těch melounech tak bych se potřeboval zeptat.Letos jsem začal s pěstováním melounů poprvé a stalo se mi, že u země mi normálně stonky jakože "seschli" a prostě byli jak nitka takže mi nezbylo nic jiného než ten... celý příspěvek > |  | Pravokořenné stromy, 10.5.2015 Já naopak zcela chápu ten trend roubovat jabloně na SLABĚ ROSTOUCÍ PODNOŽE. Je pravdou, že tato kombinace vyžaduje péči, zejména v udržování bezplevelného pásu, závlaze a výživě. Stromky mají pravda nižší životnost. Ale s tou náchylností... celý příspěvek > |  |
|  | Malvazinka, 4.4.2015 Také mám Malvazinku každým rokem kvete a kvete a plůdky, přesto že pilatku likviduji, na tak malém stromku je možno nalézt přítomné vosičky a rozmačknout je a zbytek postříkám calypsem, Přesto víceméně květy naznačenými plůdky opadají a těch pár... celý příspěvek > |  | Rez hrušňová - vím jak na ní, 15.3.2015 U nás trpí strupovitostí Clappova a Lucasova a to tak, že, jak říkáte, plody až praskají.
Juraj Kafka |  | Rez hrušňová - vím jak na ní, 15.3.2015 Ano, s tím lze jenom souhlasit, je za potřebí znát i ty jalovce abycom si zbytečně nelikvidovali druhy, které tuho houbu nehostí. Je dobré i když pro mnohé těžké ty druhy těch jalovců od sebe odlišit, dokáže to jedině dendrolog. A nebo člověk, který... celý příspěvek > |  | Hrušeň jako konference, ale zimní, 27.2.2015 Nojabrskaja. |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 27.2.2015 Kdo tu chválil Zoju? Lžou.
|  | Bažantí odrůdy, 31.1.2015 to je zajímavé, že Orion zdrobnil, asi to bylo tím suchem. |  | Bažantí odrůdy, 31.1.2015 řikám, špatně jsem se vyjádřil, pardon. |  | Jak začít s vystavováním slepic, 31.1.2015 Dobrý den,
chcete-li vyšší level chovu slepic tj. zabývat se chovem plemen a nikoli jen užitkových hybridů, a dokonce je dávat na výstavu, je za potřebí vstoupit do ČSCH - český svaz chovatelů, do některé ze základních organizací ve Vašem... celý příspěvek > |  |
|  | Bažantí odrůdy, 31.1.2015 To není podpapírák :-) Pozor na to! :-D |  | Bažantí odrůdy, 31.1.2015 No v tuhle dobu je Golden už sladká vata. Pokud není v zelený v ULO. Kdežto vybarvený žlutý Opal je tvrdý jak kámen - opál. :-) |  | Bažantí odrůdy, 31.1.2015 Psal jsem bujný, vyholující rodič, ne vyholující Admirál, triploid už patří k Admirálu. Asi jsem se špatně vyjádřil. Požehnání? Hmm - nevím. Přesto se najde v budoucnu řada nadávajících na jeho růst. Tím jsem jen chtěl říct, že nemusím... celý příspěvek > |  | Pomologie hrušní, 31.1.2015 http://www.meluzina.info/Portals/0/download/file_2012/z%C3%A1chranny%20sortiment/vanek-hrusky.pdf
Juraj Kafka |  | Bažantí odrůdy, 30.1.2015 Rozhodovat se mezi Opálem a Admirálem? Hm.. ten první rozhodně poslouchá nůžky, kdežto ten druhý je neřízená střela, možná ještě problematičtější než jeho strýc Rubín. Admirál - bujný, vyholující rodič a ještě je to triploid. Tomu však... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|