|
Příspěvky uživatele - 208.184
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Traktor jonsered nejede, 21.10.2012 Zkusit vyměnit olej v převodovce, pracuje na přepouštění kanálků, to je ta co dává i Husqvarna, pokud to je hydro, tak mě to taky dělalo, na podzim a v zimě se to nechtělo ani rozjet, ještě že jsem s tím na zimu nic neplánoval ado roka se toho... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor Husqvarna CTH 220 Twin, 21.10.2012 Je třeba si uvědomit poměr ceny, když jsem za HQ dával 95tis. tak už jsem čekal super kvalitu, spousta lidí za to nemá ani auto.A když zhodnotím, tak tam je výlisek z plechu jako kostra, mizerný řízení, jednoduchý motor a plasty a kde je rádio... celý příspěvek > |  |
|  | Stiga - Mountfield, 20.10.2012 Mountfield si to udělal sám, tu negativní reklamu, ze začátku stačilo prodávat cokoliv a byl po tom tady hlad, nebo akce "jaké svět neviděl" a češi kupovali jak vzteklý, na podrazy a nekvalitu jsme nebyli zvyklý, buď se to ukutilo doma, nebo se šel... celý příspěvek > |  | Hecht nebo Stiga, 20.10.2012 Jednoznačně Stiga-odzkoušeno. |  | Motory Dolmar 4-takt vs. Stihl 4-mix, 6.5.2011 Jestli 4 mix splňuje Kaliformské předpisy na emise, tak tento 4 takt je splňuje s rezervou. Olej + benzín a čistý benzín během spalování, to je jasné. Olej způsobuje jiné hoření směsi a tím vzniká méně energie, což souvisí se spotřebou. U Dolmaru... celý příspěvek > |  | Motory Dolmar 4-takt vs. Stihl 4-mix, 6.5.2011 Já to vidím tak, že budete spokojen v obou případech a to, co o koupi rozhodne je už na Vás. |  | Motory Dolmar 4-takt vs. Stihl 4-mix, 6.5.2011 Dolmar je součástí Makity, takže co je na tom divné, když použili 4 takt Robin Subaru? Horší by bylo, kdyby použili nějaký prototyp. Japonci a 4 takt, to je hodně vysoké měřítko. 4 mix, i když má ventily je jednodušší, zejména z pohledu mazání, tím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|