|
Bougenvilea, 15.7.2012 Zkuste dát do hlíny lžíci ceretitu a uvidíte jestli se zbrchá. Mám taky dvě. Jednu převislou a druhou zkouším tvarovat na stromek. Po přihnojení se krásně rozjely a brzy mi pokvetou tak pak vložím foto. Rozinka |
 |
Jak na třásněnku na muškátech?, 14.7.2012 Mám sazenice muškátů z lidlu a po čase jsem na nich objevila tuhle potvoru, které se nemůžu zbavit.Chtěla bych si na podzim zakořenit z řízků nové sazeničky ale ty asi nebudou zdravé. Zkoušela jsem to mospilanem ale výsledek se zatím nedostavil.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Proč mi nekvete trubač?, 14.7.2012 Já jsem si trubač dovezla z výstavy a druhým rokem mi kvete ale má jej jeden hrozen květů. Původně měl být žlutý ale je oranžový tak to mě zklamal. S tím se asi musí při takové koupi počítat, že to zaručeně není ta barva, kterou nabízí prodejci.... celý příspěvek > |
 |
Cererit, 9.7.2012 Kolikrát za sezonu se můžou přihnojovat balkonovky tímto hnojivem když nepoužívám jiný druh? Zapravením do půdy jednou za měsíc nic nepokazím?55 |
 |
Jak se daří ženichovi a nevěstě?, 5.7.2012 Díky všem za radu o pěstování ženicha a nevěsty. Letos je kvést neuvidím a tak se těším na fotky od Vás. Rozinka |
 |
Jak se daří ženichovi a nevěstě?, 1.7.2012 Dobrý den paní Marie12, chci se zeptat jak se daří Vaší nevěstě a hlavně ženichovi? Já jsem si na jaře těžce sehnala řízek ženicha a po úspěšném zakořenění a růstu jsem jsem se ale dlouho neradovala. Přidala jsem do hlíny lžičku cereritu, který... celý příspěvek > |
 |
Rozmnožování pelargonií, 9.6.2012 Z vlastní zkušenosti to chce "bohovskú trpělivost". Kdo má čas, ať se s tím zabývá. Pokud chceme mít krásné muškáty už od začátku sezony je lepší se je nařízkovat nebo koupit v sadbovačích v obchodě. |
 |
Amarilis, 30.5.2012  Takhle mi letos kvetly amarylisy. R
|
 |
Co je to za skvost?, 21.5.2012  A ještě trochu z blízka... |
 |
Co je to za skvost?, 21.5.2012  Při procházce lesem jsem uviděla tuto nádheru ale nevím kam ji zařadit. Připadá mi jako příbuzná orchidejím. |
 |
|
 |
Letnicky a dvouletky ktere nezerou slimaci, 15.5.2012 Přidávám svoji zkušenost, že jediné co mi vloni zůstalo na záhoně před slimáky byly gazánie a rudbekie nizká, a to je letnička, ty vysoké jsou myslím trvalky. |
 |
Wistarie mi poprvé kvete, 6.5.2012  Konečně jsem se dočkala prvího květu wistrie ze semene. Po sedmi letech mám první dva hrozny. Jak tady čtu na stránkách, někomu kvete i třikrát do roka a dříve než za sedm let. Aby kvetla tolikrát do roka tak se musí přihnojovat? Děkuji za radu. R |
 |
Vysazení švestek na slivovici, 29.4.2012 Ty řady budou na širku.Je to takový pruh pozemku a délku bych koupil na ty dvě řady.Takže podle Vás tak 8 stromů a 10 metrů délku? |
 |
Vysazení švestek na slivovici, 29.4.2012 Dobrý den, prosím o radu.Chtěl bych si vysadit malý sádek švestek na slivovici.Bydlím kousek od Holešova.Chci si na to přikoupit pozemek za domem.Je 20 metrů široký a chtěl bych tam 2 řady stromků.Poradil by mi někdo vhodnou odrůdu?A kolik běžných... celý příspěvek > |
 |
Dvoubarevný pokojový ibišek, 24.4.2012  Když si koupím v marketu ibišek, bývá v květináči více řízků rostliny. Vypěstovala jsem si takto tři bílé ibišky. Letos mám tyto barvy. Původně podle letáku měly být oranžové. |
 |