Příspěvky uživatele - 20.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TopTaste?, 23.8.2020 Obsahuje fotku
Uvadání konečků větviček se zastavilo, stromek zdárně odkvetl a já 10/8 ještě dost nezlalou švestičku ochutnal, hlavně mě zajímala odlučitelnost.Tak ta byla stoprocentní, každý den jsem utrhl jeden plod na ochutnání... Nyní 23/8 se už začíná mluvit o... celý příspěvek >
Matčino, 13.10.2012
zdravím Plody na fotce jsou plody na 100 % Matčino. Kdyby byly plody z novějších odrud plodů tak by to mohla být jedině Nabella (kopie Matčina). ale podle uvedení stáří to je jedině 100% Matčino Mimochodem vynikající... celý příspěvek >
Malá jablíčka, 13.10.2012
Zdravím. Musím reagovat na p. PP. Je vidět, že to pan PP pochopil trochu extrémně. Je zajímavé, že v 8O letech jsem neměl žádný problém sehnat věci na zahrádku. A co se týká rostlinného materialu tak nebyl problém ho sehnat na zahrádkářských... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika