|
Příspěvky uživatele - 0.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tecumseh Vantage 35, 31.7.2016 Dobry den
Dostal jsem starsi sekacku tecumseh vantage 35 startuje dobre ale musim drzet plyn pac na volnobeh nedri otacky a chcipne muze mi prosim nekdo poradit kde je chyba a jak ji opravit dekuju |  | Zlodějina Kavapo, 12.6.2014 Koupila jsem si od firmy Kavapo 27.5.2014 4 kachnata a 5 housat.Bohužel mi během 3týdnů zůstali všechny kachnata ale jen 2 housata.Vždy umřeli po týdnu a začalo to tím že přestaly žrát a polehávaly.Podmínky pro ně jsou výborné, dostávají vitamíny,... celý příspěvek > |  |
|  | Založení trávníku, 18.4.2012 děkuji moc snažila jsem se zakoupit kvalitní semeno - hřišťové, tedy budeme čekat,
hezký den! d. |  | Založení trávníku, 18.4.2012 Dobrý den,
připojuji otázku k založení trávníku, ráda bych věděla zdali jsem čas neuspěchala jak radíte paní Lence, jelikož my trávník vyseli již před 14dny, dotoho přišli malé mrazy a doteď žádná tráva nevzrostla, myslíte že travní semeno... celý příspěvek > |  | Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 14.9.2011  Dobrý den!
Pro zlepšení účinnosti brzd je nutné zařízení brzdy rozebrat, (nachází se na pravé straně u zadního kola) pořádně vyčistnit, nejlepší je vymýt benzinem, jelikož je často znečištěná od oleje a potom brzdu seřídit.Uvidíte jak se brzdná... celý příspěvek > |  | Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 14.3.2011 Dobrý den!
Nevím, jestli bubnová sekačka byla vyrobená jako originál, ale koupil jsem ji v "AGRO SMETANA s.r.o." ve Vizovicích.Při příjezdu do Vizovic od Zlína hned myslím první barák po levé straně.
Jarda |  | Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 8.2.2011  Dobrý den! Mám MINI již několik let. Svážím s ním též dříví.Do lesa je velmi šikovný.Jelikož jsem měl obavy z ubrzdění nákladu, udělal jsem si vozík s nájezdovou brzdou.Dále mám udělaný pluh na sníh a bubnovou sekačku. |  | lilie, 28.10.2007 Dobrý den, dostala jsem lilii v květníku, bydlím v bytě, takže přesazení na zahrádku bohužel nepřichází v úvahu. Mohl by mi, prosím někdo poradit co s lilií po odkvětu?Mám-li cibule vyndat a znovu zasadit, nebo nechat vyschnout...Pořaďte,... celý příspěvek > |  | Amaryllis, 3.8.2006 Mám doma tež tuto rostlinu a teprve po dvou letech vykvetla ale ne na jare nýbrž ted v srpnu.Mohu ríct,že je to moc krásná rostlina a máme vždy z jejího květu všichni radost.Jak dosáhnout aby kvetla častěji? |  |
 |
|
|
|