|
Příspěvky uživatele - 165.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy nejpozději lze zasadit brambory, 10.6.2013 První české velmi rané brambory se obyčejně dostávaly na trh okolo 10. června. Tak to by nebylo v zelinářské oblasti s tou druhou výsadbou tak pozdě. Zatím nejpozději jsem sázel odr. Rosara 25. června (na Ivana, cca 420 m, bramborářská oblast).... celý příspěvek > |  | Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 10.6.2013  Letos u souseda (je za kopcem, jen jedna třešeň široko daleko) prvně zarodila Sweet Early® Panaro 1 - samosprašná, má být dva tři dny po Rivan. V květenství tak 2-3 třešně, ostatní se nevyvinuly, větší než Rivan, ještě před plným dozráním sladké.... celý příspěvek > |  |
|  | Krmna repa, 2.6.2013 To počasí je hrůza. Nájezd srnek by mohlo vyřešit to, co dávají myslivci okolo silnic. To vyžene i divočáky od kukuřice. Ale problém je v tom, že jestli se po tom poli a v okolí pohybuje více lidí a třeba i psi a další -... celý příspěvek > |  | Krmna repa, 2.6.2013 Pro 147.174 Jestli to žere kořínky, mohou to být třeba drátovci. Pomoct by mohly systémové přípravky jako je Mospilan nebo Calypso, ale nevím jsou-li doporučené do řepy. Něco na zálivku nebo nějaký granulát nejspíše neexistuje - jen Careo, a to... celý příspěvek > |  | Plodový myrobalán, 2.6.2013  Našel jsem jedno foto z let minulých, není to asi ani jedna ze jmenovaných okrasných, ale má to u nás jeden zahrádkář.
|  | Nerozkvitnute kvety na ribezlach, 12.5.2013 Nevyrašily pupeny? Nebo zaschla poupata v narašených pupenech? Nebo pupeny odpadly? Nebo celá část větvičky zvadla? Nebylo by foto? |  | Levák - sečení klasickou ruční kosou, 11.5.2013 Také jsem levák, ale táta to neřešil tak citlivě. Prostě kosy byly na jednu stranu a hotovo. A když jsme sekali vedle sebe (táta o krok za mnou), nedokážu si představit jak by to vypadalo, kdybychom sekali každý na jinou stranu. I hokejku už tak... celý příspěvek > |  | Čičorka a další jedovaté rostliny v píci, 11.5.2013 Děkuji |  | Kiwi arguta, 8.5.2013  Dostal jsem rouby od pana Berana, rouboval dosti pozdě, rostliny už slzely. Všechny rouby prorostly, a protože rouby byly z vyzrálých výhonů, pokvete samec a nejméně jedna odrůda samičí. vyštipovat nic nebudu, nemyslím, že by to naroubovanou rostlinu... celý příspěvek > |  | Roubování melounů a okurek 2012, 24.4.2013 Tak dnes jsem byla ve Vlastě, Sprinter pochopitelně neměli, tak jsem chtěla tykev fíkolistou a paní mi dala tykev muškátovou, že prý je to ono. Je to tedy tak, že tykev fíkolistá = tykev muškátová? |  |
|  | Stříhání stromů, 22.4.2013 Michale, taktéž mockrát děkuji za odbornou radu . Jenže já teď opravdu nevím, kterou verzi si vybrat. Jako naprostý laik ani v nejmenším netuším, co by bylo pro stromek lepší. |  | Stříhání stromů, 21.4.2013 Rony, mockrát děkuji. Vypadá to podle popisu celkem složitě, aspoň pro mě . Ale doufám, že to zvládnu, jsem moc ráda za odbornou radu . Ještě bych se zeptala, jestli mám místa po odstřihnutí něčím natřít. Děkuji.
|  | Stříhání stromů, 21.4.2013  Mám prosbu, zda mi někdo virtuálně poradí, jak zastříhnout na podzim vysazené stromky. Už mají pupeny a já pořád nevím, jak na to. Moc děkuji.
|  | Roubování melounů a okurek 2012, 20.4.2013 Mirku, moc děkuji. Semena na podnože nemám, tak se na roubování asi vyprdnu. Mám melouny Sugar Baby, Lajko a Yellow Doll. Tak třeba něco vyroste i bez roubování. Tedy doufám. |  | Roubování melounů a okurek 2012, 20.4.2013 Tak já jsem semena Sprinter nikde nesehnala. Lze roubovat i na obyčejnou cuketu? Nebo mám doma Goliáš. |  |
 |
|
|
|