|
Příspěvky uživatele - 237.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Název kytičky?, 29.9.2012 Suteru jsem také měl na mysli.
Josef. |  | Poznáte popínavku?, 29.9.2012 Právě Ruscus aculeatus jsem kdysi viděl jako čerstvou výsadbu v lednickém parku, na zimu úplně zakrytou listím. Jak se jim daří dnes, nevím. Nikde jinde jsem ho vysazený zatím nepotkal.
V této souvislosti (jednoděložné, řád liliokvěté) mne také... celý příspěvek > |  |
|  | Díra v jabloni, 29.9.2012 Promiňte, ale nechcete tvrdit, že jabloň, která má více než polovinu kmenu suchou, je zdravá?
Byl to nejspíše strakapoud velký, možná žluna zelená či šedá) anebo datel černý.
Josef. |  | Tuje Smaragd, 29.9.2012 Každý si může, pokud se je nezná naživo, na internetu vyhledat fotografie živých plotů/stěn jek z Thuja Smaragd, tak z Thuja Brabant. Chtěl jsem sem vložit příklady - odkazy, ale byl by to pouze můj subjektivní výběr; každý zájemce si je může... celý příspěvek > |  |
|
|
|