|
Příspěvky uživatele - 107.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva? (2013), 12.5.2013 Dobrý den, pane Mirku, něco podobného se mi stalo letos na jednom tažni Festivalného a Ajvazu ve skleníku, asi po třech dnech jsem našla na zemi pod dřevem velkou housenku, šla ven a mám po záhadě.Může to být jedna z možností i u Vás.Květa. |  | Grace Star, 10.5.2013 Dobrý den, prosím,jaké máte zkušenosti s opylením této odrůdy? Pár odrůd třešní mám, s těmi jsem spokojená, ale chvíli porovnávám Grace Star na G5 a Sylvii na G5,obě vysazené 2010,obě kvetou od 2011 a obě jsou prý samosprašné.I když jsem letos běhala... celý příspěvek > |  |
|  | Co vaše réva? (2013), 30.3.2013 Hrozen je střední velikosti - kolem 200g a bobule také střední velikosti, chruplavá,v polovině září už byla velmi sladká.Problém s Nerem nemám, ničím nestříkám, ale není to objektivní, protože révu chrání stěna a kousek krytiny ze střechy. |  | Co vaše réva? (2013), 30.3.2013 Zdravím, jsem skoro v 500 m, Nero u jižní stěny nám dozrává koncem srpna.Tereza mi na svahu třikrát vymrzla až k zemi, i když byla chráněna nakopčenou zeminou a chvojím, tak šla..už je místo ní Somerset Seedless. |  | Co vaše réva? (2012), 31.12.2012 Dobrý den, zajímalo by mě, jaké odrůdy upřednostňujete, co se týká chuti.Je jasné, že každá odrůda má své pro i proti, že někdo nefandí ovocné chuti, že když pořádně vyzrají, jsou výborné všechny, apod. Jde mi jen o to, která je pro vás ta nej... celý příspěvek > |  | Třešeň Rainier, 22.10.2012 Zdravím, přispěji taky "troškou do mlýna". O tomhle padlí sice nic nevím, ale Rainer jsem koupila na jaře, už dost vzrostlý strom, kupodivu se ujal hezky a přírůstky byly i 70 cm. Soused má už starou třešen, která je neudržovaná... celý příspěvek > |  | Eszter?, 15.10.2012 Zdravím Vás, mně po tři roky vymrzala až k zemi, přitom měla silné vyzrálé tažně, ale jsem dost vysoko,450m. Mému známému rodí hezky, nevymrzá a chuťově je prý výborná.Ovšem ten ji pěstuje u Prostějova, kde jsou vlídnější podmínky. |  | Co vaše réva? (2012), 28.9.2012 Pane Mirku, děkuji za odpověď.Mně také po dva roky vymrzla až k zemi, tak šla do skleníku, ale ani tam se jí nechce kvést.Uvidím na jaře, jinak ji přeroubuji. |  | Co vaše réva? (2012), 28.9.2012 Dobrý den, prosím, máte někdo zkušenosti s odrůdou Velika od pana Knížka? Děkuji. |  | Štepenie revy za zelena - ako na to?, 24.6.2012  .. a do třetice..roubuji zelené do zeleného, do rozštěpu..Květa |  |
|  | Štepenie revy za zelena - ako na to?, 24.6.2012  ..a ještě..na pásku dávám kolíček na prádlo ..ale roste to..Květa |  | Štepenie revy za zelena - ako na to?, 24.6.2012  Zdravím, já to letos poprvé zkoušela podle zdejších rad a opravdu se to ujalo... měla jsem takovou radost, že teď roubuju a roubuju pánové, díky
Za zelena - přesný popis najdete v podobném vláknu.Jen dodám, že jistotu, zda se to chytne -... celý příspěvek > |  | Vypěstování pravokořenných sazenic s hotovým kmínkem, 20.2.2012  Zdravím, nejsem odbornice, ale hřížení jsem provedla takto.V květnu jsem zasadila pravokořenou sazenici a jeden její šlahoun jsem dala do větší nádoby.Šlahoun jsem odstřihla, až když bylo vidět dobré prokořenění v nádobě a zasadila na nové místo.V... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|