Příspěvky uživatele - 150.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plastové desky, 10.12.2012
To samé řeším už cca 1/2 roku a nic a když tak je to tak drahé až hamba. Chtěl bych si také vyzkoušet vyrobyt jeden. Nevíte někdo kolem Rudné u Prahy. A jaký materiál jste použily vy? Ný výrobu filtru.
Zazimování ryb, 25.9.2012
Možná to bude drzémám dotaz, také začínám letos poprvé zimovat KOI. Myslel jsem že udělám z IBC kontejneru přezimování v garáži jen řeším jak použít čerpadlo respektive sání vody zda položit čerpadlo na dno nebo nějak použít ten originál výpust,... celý příspěvek >
Zazimování ryb, 25.9.2012
Omlouvám se otázka byla míře na na hosta s zimovací nádrží ve sklepě u kotle. Kolik Koi má v té zimovací nádrži? Viz foto
Zazimování ryb, 24.9.2012
Kolik Koi máte v té nádrži? Děkuji za odpověď.
Co měřit ve vode?, 25.6.2012
Prosím o radu možná to tu na fóru někde je ale nenašel jsem to tak se předem omlouvám. Chtěl bych jsi koupit nějaké testry na kvalitu vody ale nevím co přesně měřit a jaké mají být hodnoty PH je dǔlezité a co ještě?
Krmení pro koi, 24.6.2012
Portřeboval bych od Vás poradit, Jakým krmením krmíte, velikost a kde kupujete a za kolik? Co je podle Vás nejlepší krmení, na růst barvu atd. Děkuji předem
Objem jezírka, filtrace, 22.6.2012
Stále přemýšlím o filtraci už jsem ve stádiu jestli Biotec 18 nebo si nechat vyrobit nádobu a nacpat tam všechny potřebné věci, prostě filtraci samo domo, ale stím nemám žádnou zkušenost,(to bych poprosil někoho o nákres a co tam nacpat)Oase Biotec... celý příspěvek >
Objem jezírka, filtrace, 17.6.2012 Obsahuje fotku
Ještě jedna fotka
Objem jezírka, filtrace, 17.6.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, vybudoval jsem si nové jezírko(spíše obnovil staré) a bohužel jsem zapoměl sledovat vodoměr při napouštění.mé otázky směřují na zkušené jezírkáře. Jednak se nemohu dopočítat kolik vody vlasně mám, jakou filtraci použít a kolik ryb tak... celý příspěvek >
Skimmer Oase AquaSkim 40, 17.6.2012
Mám ten samý problém, čerpadlo Jebao 10 000 a sání ze dna je zcela uzavřeno.Co je tady lepší, zběr ze dna nebo ze skimru, obojí je ideál to by znamenalo pořídit si čerpadlo 12 000 -13 000 L.a snad by to bylo dobré
Skimmer Oase AquaSkim 40, 3.6.2012
Mohl bych poprosit o délku mezi spodní části až spodní část nasávacího koše a velikost koše mám hladinu 90 cm stačí my tento skimer? Děkuji za reakce
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika