|
Příspěvky uživatele - 64.242
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký druh slepic vybrat, 12.10.2013 Několikrát jsme koupili vynesené slepice z drůbežárny.Pár dní, byly jak trdla, vejce snášely po celém výběhu, na trávu nechápavě čuměly.Po pár dnech, šly samy večer do kurníku, začly snášet do hnízda.Když je pustíme na velkou zahradu a zatleskám,... celý příspěvek > |  | Poznáte rostlinu?, 9.1.2013 Děkuji, Jirka |  |
|  | Poznáte rostlinu?, 8.1.2013  Poznáte někdo, co to je? Vyfotil jsem to koncem června na suchém místě, písek, jižní expozice, střední Čechy. Listy a stvol skoro bílé a chlupaté.Zdraví Jirka |  | Poznáte dub?, 11.11.2012  Poznáte někdo co je to za dub? Díky, Jirka |  | Poznáte co je to za hrušku?, 23.9.2012 Díky za odpovědi, hezký den všem, Jirka |  | Poznáte co je to za hrušku?, 21.9.2012 Díky za odpovědi, nicméně Merodova mi moc nesedí. Má být šedozelená a zraje v září- říjnu. Tahle je světle žlutá s červeným líčkem, chuť příjemně nakyslá trochu jako citron, v plné zralosti, kolem bubáku a stopky slabě rzivá. Nemohla by to být... celý příspěvek > |  | Poznáte co je to za hrušku?, 17.9.2012  Narazil jsem na hrušeň, která je právě v plné zralosti. Chutˇově vynikající. Poznáte ji někdo?Jirka |  | První broskvoně dozrávají, 25.7.2012 Bělomasá broskev, neodlučitelná od pecky - to je hrůza, kterou bych nepřál ani svému nepříteli, kdybych nějakého měl. Ale když máte radost, že je raná - proč ne. Můj tatínek se držel zásady, že to, co je příliš rané anebo velké, za mnoho nestojí. Mám... celý příspěvek > |  | Škůdce na libečku, 7.7.2012 Mám na libečku to samé - i když napadené části odstraním nákaza pokračuje - trvá to už třetí rok - opravdu netuším co to je. :-((
Rez máme na hrušce - a ta se prý přenáší z jalovce - je to možné? děkuji Lenka |  |
 |
|
|
|