|
Příspěvky uživatele - 181.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnědá voda, 2.7.2014 Díky za reakce.
K tomu čištění kořenové čističky. Já ji čistím pravidelně odsátím nečistot, to asi teda nebude dostatečné? |  | Hnědá voda, 29.6.2014 no mohla bych doplnit něco o jezírku
má cca 10m3 bez filtrace a UV lampy... vzduchování je na 3 místech, voda je hnána čepradlem přes potok a "čistící" zonu z roslin. Jinak zatím je osázená tak 1/4 jezírka. Určitě je to málo, ale neroste... celý příspěvek > |  |
|  | Hnědá voda, 29.6.2014 Dobrý den,
máme vybudované jezírko 3 roky. Loni jsme měli krásnou křišťálovou vodu, sice nás pozlobila dlouhá vláknitá řasa, ale jinak pohoda. Letos je to fakt síla, nejdřív bylo jezírko kalné, že snad ani na 10cm nebyla vidět ryba. To se po... celý příspěvek > |  | Pond CrystalWater, 5.7.2013 máte zkušenosti s tímhle přípravkem na projasnění vody v jezírku kde jsou i dva jeseteři? Nerada bych o ně přišla, tak radši nejdřív hledám, jestli to pro ně není škodlivé. Na tomhle přípravku nic nepíší, že by to mělo vadit rybám.
díky za... celý příspěvek > |  | Slunečnice pestrá, 21.9.2012 tak to je paráda! Jak jste je to naučil? |  | Kočky x jezírko, 21.9.2012 tak to mi něco připomíná :D naši mají labradora a funguje to u nich stejně :D
máme taky pejska, ale je "domácí" a ta teda kočky nesnáší, ta je vyprovodí raz dva, ale problém je v tom, že není na zahradě trvale :( |  | Kočky x jezírko, 20.9.2012 jdou nějak řešit sousedovic kočky lezoucí k nám na pozemek a s chutí vybírající naše ryby v jezírku? Jak to řešíte vy?
Potvory jsem už kolikrát načapala, jak číhají u kraje, až tam nějaká ryby zajede :( |  | Plíseň - siveni, 20.9.2012  ještě fotečky jednoho odloveného sivena |  | Plíseň - siveni, 20.9.2012 Dobrý den,
poradili by jste mi prosím, co se siveny, na kterých se objevila takováhle plíseň. Jezírko má cca 18m3. Nemáme v jezírku žádnou klasickou filtraci, udělali jsme čistící zonu a přes ní teče voda z vodní pumpy ze dna jezírka. takže... celý příspěvek > |  | Krupička - pstruzi, 3.6.2012 tak jsem hledala na netu, ohledně třecí vyrážky a našla jsem obrázky a to co mají prstruzi na sobě u mě, tak je prakticky stejný... nevíte jak probíhá tření u pstruhů?
je to tak 14 dní - viděla jsem dva pstruhy, tak se asi 10 minut na... celý příspěvek > |  |
|  | Krupička - pstruzi, 3.6.2012 no to nevím, jeslti se mi to podaří :D ale zkusím to :) |  | Krupička - pstruzi, 31.5.2012 Potřebovala bych poradit :)
Máme v zahradním jezírku pstruhy a objevila se nám na nich bílá krupička, zatím napadení není velké, tak bych chtěla co nejdřív nějak zakročit.
do jezírka jsem z jiného jezírka nalovila dafnie, může to být příčina?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|