|
Příspěvky uživatele - 102.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Filtrace nexus, 6.11.2016 No, tuto filtraci nemám. Nechci Tě podceňovat, ale trochu (dost) pochybuji, že se Ti podaří filtraci okopírovat. Myslím si, že se jedná o odlitek, a to doma asi nevyrobíš...
Osobně se mi zdá objem filtračního média dost malý. |  | Albizia, 7.9.2016 Že by průběh letošního léta a začínající podzim? |  |
|  | Jak výkonné zvolit čerpadlo, 7.9.2016 No, na dva skimmery bych volil něco silnějšího než s průtokem 7-8m3.
Kusí krky jako médium jsou super. V případě, že do nich přitéká předčištěná voda (zbavená hrubých nečistot) ze štěrbiňáku, není důvod použít houbičky,... Můj názor... |  | Malé zahradní jezírko, 22.7.2016 Malé jezírko? Co to je "malé zahradní jezírko"? Čím bude menší, tím hůře se bude udržovat.
V každém případě doporučuji vyložit fólií. A to tak, aby se "hnojačka" do jezírka nedostala.
|  | Filtrace jezírko 5m3, 1.6.2016 Finance investovat do malého štěrbinového filtru, biologickký filtr udělat svépomocí. Připojit skimmer. |  | Skimmer pro malé jezírko, 20.5.2016 Průtok se dá vždy snížit. Se zvýšením průtoku to bývá již horší.
Co se skimmeru týká, tak např. malý Oase AquaSkim 20 dobře pracuje s průtokem od cca 4000litrů za hodinu. K tomu je pořeba připočíst nějaké ztráty a to, že ze dna by bylo potřeba... celý příspěvek > |  | Skimmer pro malé jezírko, 19.5.2016 Názorů bude asi více. Záleží také na převýšení, kam vodu čerpáte. Pokud chcete (potřbujete) připojit skimmer, volte čerpadlo od 6000litrů/1h výše (raději skutečně výše), s vývodem na skimmer a k tomu menší skimmer, který se bude přizpúsobovat výšce... celý příspěvek > |  | Cedr himalájský - co ho trápí?, 19.5.2016 No, nevím, jestli poradím, ale mám s cedrem podobnou zkušenost. Je s tím rozdílem, že mě začaly oadávat druhý rok po vysazení do jílovité půdy. Jednalo se o dva stromky.
Vyřešil jsem to tak, že jsem stromky obkopal, nahradil zeminu v kruhu o... celý příspěvek > |  | Jak namnožit Krušinu úzkolistou (Rhamnus frangula), 28.4.2016 Dík, jedná se FINE LINE. |  | Jak namnožit Krušinu úzkolistou (Rhamnus frangula), 27.4.2016 Poradíte mi, jak namnožit Krušinu úzkolistou (Rhamnus frangula)?
Děkuji |  |
|  | Úzce sloupovitý strom, 27.4.2016 Prosím o radu.
Potřebuji vedle sebe vysadit několik úzce sloupivitých stromů o max. výšce cca 2-3m. Jde o optické oddělení posezení pod pergolou. Není ani tak důležité, jestli se bude jednat o listnáč nebo jehličnan. Podstatné ale je, aby stromy... celý příspěvek > |  | Zalepení plastového korpusu, 24.4.2016 Nevím, jak velký je korpus a jak velká je prasklina. Jednou mi přes zimu praskl platový výlisek jezírka (cca 300 litrů). Na opravu jsem použil záplaty Nautic. V balení jsou dvě, jeden typ je na Vinyl/PVC, druhý na ostatní materiály. Záplaty vydržela... celý příspěvek > |  | Magnolie Genie, 16.4.2016 Jak daleko je zídka a ta skruž?
Magnolka potřebuje kyselou zeminu. Nekoření hluboko, kořeny se rozrůstají poměrně mělko, ale spíše do šířky.
Myslím si, že pokud bysle měl okolo vysazené rostliny místo alespoň 1,5-2m na každou stranu, tak by... celý příspěvek > |  | Magnolie Genie, 15.4.2016  A ještě jedna fotka. |  | Magnolie Genie, 15.4.2016  Po 4 letech od vysazení "proutku" magnolka narostla do výšky cca 2,5m. Letos má cca 100 květů (rozvíjejí se postupně). |  |
 |
|
|
|