|
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 16.7.2013 Na přesný název si nevzpomínám, ale znělo to podobně. Ještě dva dny jsem mimo domov. Až se vrátím tak sem hodím přesný název nebo link odkud jsem to kupoval. Snad někde ještě vyhrabu doklad odkud to mám. Zatím se mějte. Z dovolené zdraví Martin |
 |
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 14.7.2013 Vážení kamarádi jezírkáři. Také jsem se několik sezon potýkal s menším či větším výskytem řas. Pečlivě si to tu pročetl i vyzkoušel nehorázně předražený přípravek od House Of Kata Algea Away. Na radu kamaráda, který mi před lety jezírko budoval jsem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ryby proti komárům, 23.6.2013 Toto řeším přes sezonu přidáním akvarijních ryb např. Rájovec dlouhoploutvý nebo betty. Zvolit lze i nějaké druhy cichlid ale záleží na složení vody a podle toho vybrat druh. Zásaditá voda - africké cichlidy (tlamovci), kyselá voda - spíš... celý příspěvek > |
 |
Jak rozmnožit rybičky?, 17.6.2013 Karásci jsou sami o sobě považovány za plevelnou rybu. Samičky před třením mají kulatější bříška. Je dobré jim zajistit jemnolisté rostliny, třecí kartáče nebo postačí z nouze větev z nějakého jehličnanu. Nám se běžně vytírali časně zrána do rostlin,... celý příspěvek > |
 |
Envipond, 3.9.2012 K těm "specielním" dafniím. Jako akvarista dafnie chovám přes sezonu v 1000 L kontajnerech pod balkonem a průběžně je zkrmuji akvarijním rybám. Dopoledne na ně svítí slunce a odpoledne od cca 14 hod jsou již ve stínu. Mají schopnost čistit vodu,... celý příspěvek > |
 |
Zkušenosti s jezírkovou folií EPDM Firestone Pond Liner?, 20.5.2012 Ale ta cena není u EPDM tak vysoká a její vlastnosti mluví za vše. Pokud budu volit folii PVC 1,5mm nebo EPDM 1,02mm tak ceny jsou dost podobné a liší se v řádu několika málo Kč |
 |