|
Příspěvky uživatele - 146.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilkoviště, 26.8.2013  Já tedy lilky nevážila ale "třičtvrtěkiláka" jsem určo žádného neměla , jinak doufám že ještě nekončíme... čekám ještě na posledníčka Carlsona .
Mirku, co je to za lilek na vaší fotce? Vypadá moc pěkně... |  | Lilkoviště, 23.8.2013  Dnešní Anet... spokojenost, pěkně bohatě plodí
|  |
|  | Bazalka pravá trpasličí, 23.8.2013  Tahle bazalka je jednoletka, mám podobnou (možná stejnou) odrůda Compakta vysoká cca 25cm ale moc nám nechutná, musela jsem koupit ještě klasickou bazalku.
|  | San Marzano Gigante 3?, 23.8.2013 Ano, nedostatek vápníku. Taky se mi to letos projevilo na San Marzanu a jiných velkoplodých, ty "nahnilé" otrhejte a postříkejte Wuxalem Kalcium. |  | Jak sadit dýně, 23.8.2013 Mirku, vzala jsem si lupu (ačkoli nejsem stará babka a na blízko vidím dobře ). Mšice žádné, na starých listech možná sem tam nějaká sviluška ale nestojí to za postřik. Z herbicidů máme doma jen Roundap, tím dělám spáry kolem baráku a letos jsem ho... celý příspěvek > |  | Jak sadit dýně, 23.8.2013  Mšice žádné
|  | Dýně - nemoc?, 22.8.2013 Mám je vzájemně prorostlé ale na této straně jsou Melonette, Sweet Dumpling, Ibiza, máslová a oranžová. Dnes jsem si všimla že je to i na mladých listech patizonu. Nemůže to být nedostatek železa? |  | Sklizeň rajčat 2013, 22.8.2013 Kosmonauta letos neochutnáme... všechno se po postřicích Wuxalem vylepšilo, jen tohle rajče ne. A když se k tomu přidá moje tříletý tornádo který během nestřežené minuty otrhá rajčata kam dosáhne (co bylo zakázáno včera, dnes je zapomenuto a... celý příspěvek > |  | Psidium quajava, 22.8.2013 To jsou molice, platí na mě Mospilan nebo Karate.
Udělejte fotečku celé rostliny... dřív jsem taky pěstovala ale nikdy nezaplodilo . Jen cattleianum mělo plody ale neudrželo je. |  | Jak sadit dýně, 20.8.2013  Dobrý večer,
nevíte někdo co se mi to udělalo na listech dýní? Je to na všech mladých listech, je to nějaká mozaika? Cukety a patizony to nemají, ani dvě dýně které jsou asi 10metrů vzdálené. Ničím jsem je nestříkala.
Díky R |  |
|  | Rajče "Skvrnitý říman"?, 20.8.2013  Sklizen první Slivovy polosaty. Chutově lepší jak Šejk... mohlo by být dobré na sušení, nemá žádnou štávu.
|  | Sklizeň rajčat 2013, 20.8.2013  Tak jsem si dnes udělala "výstavku malých rajčat" ...z leva:
Pollicino, Tomatoberry garden, Finik Oranzhevy, San Marzano 3 (docela malé letos).
Goldkrone, Sladkaja Devochka, Cherrola, Bejbino.
Slivovy polosaty a Šejk. |  | Sklizeň rajčat 2013, 17.8.2013 My máme malé: Cherrola - asi naposledy, Bejbino - venku má menší plody než loni ve skleníku, Pollicino, Finik Oranzhevy, Sladkaja Devochka - opravdu sladoučká, Tomatoberry garden, Goldkrone - nebo co je ze sáčku Ildi. Ještě bych ráda zkusila Nastja... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 17.8.2013 Pěkný sběr ...co je to za odrůdy? |  | Z nebe na zahradě padají hliněné kuličky, 17.8.2013 To je tedy ZÁHADA.
A děje se to opravdu jen v noci? To by vosy vylučovalo, přece nelítají v noci. Včely samotářky máme ve zděném plotě ale nikdy jsem si nevšimla žádného bordelu po nich . A ty kuličky, smrdí nebo nějak voní?
Jsem zvědavá kdo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|