Příspěvky uživatele - 38.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení josty, 31.8.2012
Prosím o radu, dal by se přesadit keř josty? Přežije to? Je už 3letý rozrostlý, začal dobře plodit, bohužel je na špatném místě.
Co je s Clematisy?, 17.6.2012
Děkuji moc za vysvětlení, tak to bude muset ještě pořídit nějaké velkokvěté.
Co je s Clematisy?, 16.6.2012 Obsahuje fotku
Jeden z nich.
Co je s Clematisy?, 16.6.2012
Prosím o radu, mám 3 Clematisy, od loňska se trochu rozrostly, kvetou, ale mají takové malé květy, svěšené, i poupata. U většiny Clematisů jsem viděla poupata vzpřímená jako šípy, velké rozvité květy... Nevím co s těmi mými. Mají nohy ve stínu, hlavu... celý příspěvek >
Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 1.6.2012
Udělejte prostě to, co je vám milejší.:-)) Neexistuje univerzální správná rada. Někdo vykope, já sama mám i nerezistentní odrůdy a rozhodně nemám v úmyslu se jich zbavit, chuť a plodnost Zlatého fíku je prostě nenahraditelná. Stříkám Discusem před a... celý příspěvek >
Stříhají se odkvetlé květy šeříku?, 20.5.2012
Díky předem za radu.
Jak teď vypadají vaše Kleopatřiny jehly - Kniphophie?, 20.5.2012
Mně se nějak úplně ztratily, přes zimu uschly listy a nic neraší, obávám se, že jsem o ně přišla.
Nižší kvetoucí trvalky do stínu, 20.5.2012
Prosím poraďte co na okraj záhonu, líbilo by se mi něco jako trávnička, hvozdík, ale vím, že ty jsou na sluníčko. Nejlépe dvě barvy na střídání.
Taky vám zmrzly růže?, 15.4.2012
Mám na zahradě asi 20 růží a vypadá to, že část z nich zmrzla, jsou hnědé a nikde ani pupen, zatímco část už slušně obrůstá. Dost mě to mrzí zvlášt u popínavých a velkých keřů. Ty menší nahradím, některé snad ještě obrazí od kořenů, jen nevím, jestli... celý příspěvek >
Hebe, 18.3.2012
Taky je máte krásně vzrostlé, jestli umrzly, tak mě to bude moc mrzet, trvá to dlouho, než se rozrostou.:(
Už vám raší Clematis?, 18.3.2012
Mám za zahradě 5 malých Clematisů (2 roky staré), 2 už raší, 3 ještě vůbec, vypadají dost suché. Mají ještě šanci? Zastřihla jsem je. Díky předem za rady.
Hebe, 18.3.2012
Prosím o radu, mám na zahradě několik keříků Hebe, různé druhy, už několik let. Letos mi ale v zimě všechny zhnědly, mají ještě šanci obrazit, co s nimi? Ostříhat? Nemůžu si vzpomenout, jak vypadaly minulé zimy, jestli byly stále zelené, nebo také... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika