|
Prosím o určení názvu rostlin, 4.9.2016 1 je Verbena bonariensis, další dvě nevím. |
 |
Co to je?, 3.9.2016 pH |
 |
|
 |
Co to je?, 3.9.2016 Na tykvovitou kytku mi nesedí charakter růstu. To roste u nás nebo někde v teplých krajích?
|
 |
Strom z Chorvatska, 1.9.2016 To mne také překvapuje, že v Chorvatsku pěstují tropický strom, ale skutečně to tak vypadá...
Pokud si dáte do googlu Melia azedarach, ukáží se tam obrázky z Malty i jiných míst ve Středomoří, ve východní Africe je dokonce invazívní. |
 |
Pomoc s identifikací palmy, 24.8.2016 Trachycarpus - nejběžnější pšstovaná palma? |
 |
Dotaz - druh, 21.8.2016 Nějakáí Echinopsis, možná její hybrid. |
 |
Neznámá popínavka, 21.8.2016 Tak už jsem to našel, pomohlo dát do googlu "climber violet stems"
Basela alba var. rubra - malabarský špenát. |
 |
Neznámá popínavka, 20.8.2016  Byl jsem se podívat na Floře v Olomouci a ve staré botanické zahradě tam měli v květináči tuto ovíjivou popínavku, bez jmenovky. Ví někdo, co to je?
Omlouvám se za kvalitu fotek, mobil...
Je to všechno naležato, ale to snad... celý příspěvek > |
 |
Co je to za rostlinku?, 8.8.2016 Nějaká drobná peperomia.. |
 |
Zázraky v zahradě, 22.5.2016  Tohohle obřího tlusťocha jsem neviděl desítky let... |
 |
|
 |
Meduňka, 20.5.2016 Souhlasím, nic to není, narostou nové, meduňka je nezmar. |
 |
Jak zjistit typ půdy a nadmořskou výšku pro pěstování plodin?, 2.5.2016 Nadmořskou výšku nejjednodušeji zjistíte GPS navigací pokud jste na místě, které měříte - je v každém chytrém mobilu nebo v programu Google Earth kdekoli na zemi - je zdarma. |
 |
Eukalypt (duhový) - zkušenosti, 8.4.2016 Myslím, že si s jeho vzdáleností od plotu děláte zbytečnou starost. V jeho domovině na Nové Guinei a Filipínách jej sázejí ploty neploty... V tropech jsou sousedi vděční za trochu stínu. |
 |
Žížaly, 3.4.2016 Mám stejnou zkušenost jako Petr z H. |
 |
Pozdně kvetoucí rhododendron, 28.3.2016 Pokud vládnete základy němčiny a není Vám líto 500 Kč za jeden kousek tak si určitě vyberete tady, mají tam i několik těch červencových.
Posílají i do Česka, neodolal jsem a 3 kousky jsem si objednal, měly by příjít příští týden.
|
 |