|
Příspěvky uživatele - 193.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana proti okusu zvěří, 24.5.2012 Dobrý den, já si jen dovoluji doplnit - upřesnit, že po dokončení zpevňování paroží u zvěře jejich kožní obal (osrstění) odumírá a usychá. Z tohotdo důvodu se postupně odlupuje. Srnčí zvěř se ho zbavuje otíráním o větve a kmeny... celý příspěvek > |  | Prosím poraďte mi s názvem květiny, 16.5.2012 Připojuji se k paní Lídě, že se jedná o rozrazil hořcový Veronica gentianoides 'Variegata', květy má buď bílé, modré nebo zelené. Kvete květen - červen. Marcela |  |
|  | Rostlina podobná hyacintu, 15.5.2012 Tak to Vám neporadím, nejsem žádný znalec. Ale třeba se ještě někdo ozve. Marcela |  | Živý plot do mírně jílovité půdy blízko u bazénu, 14.5.2012 Dobrý večer, plot z thují máme vzdálený cca 1,5 m od bazénu (thuje jsou tam 35 let) a žádný problém s kořeny nemáme. Marcela |  | Stalozeleny, neopadavy, nejedovaty, rychlorastuci plot, 14.5.2012 Šípek jako živý plot, tak to mi připadne dost neobvyklé. PP, každý plot se musí udržovat a tím pádem stříhat... Marcela |  | Venkovní Ibišek syrský, 14.5.2012 Mě ze tří ibišků přežil bohužel jen jeden! Letošní zima byla opravdu specifická, protože takové ztráty na zahradě jsem ještě nikdy neměla. Marcela |  | Rostlina podobná hyacintu, 14.5.2012 Dobrý večer, bez obrázku se těžko určuje, ale co "Hyacintovec španělský (Hyacinthoides hispanica)"? Marcela |  | Letnicky a dvouletky ktere nezerou slimaci, 14.5.2012 To je sice pravda, ale pivoňka není ale ani letnička, ani dvouletka, ale trvalka. Marcela |  | Prosím o radu kolem hyacintu, 4.5.2012 Dobrý večer, myslím si, že na vině je letošní zima. Jak píšete, toto se mi stalo nejen u hyacint, ale i u dalších cibulovin. Vloni mi kvetlo na jaře přes 500 ks všech možných cibulí, letos je počítám na kusy, bohužel! Většina mi vůbec nevyrazila,... celý příspěvek > |  | Taky vám zmrzly růže?, 15.4.2012 Dobrý večer, tak růží mi asi pomrzla většina, měla jsem nakopčeno i zakryto, ale holomrazy to asi všechno zničily. Vyražené cibuloviny mi též pomrzly, takže mám jen listy, které jsou většinou z poloviny hnědé, poupata vymrzla... I já mám letos na... celý příspěvek > |  |
|  | Substrát do truhlíků, 15.4.2012 Dobrý den, na balkonovky používám již hotový, kupovaný substrát. Pak jen pravidelně hnojím se zálivkou, používám Kristalon, truhlíky jsou nádherné. Marcela |  |
 |
|
|
|