Příspěvky uživatele - 193.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochrana proti okusu zvěří, 24.5.2012
Dobrý den, já si jen dovoluji doplnit - upřesnit, že po dokončení zpevňování paroží u zvěře jejich kožní obal  (osrstění) odumírá a usychá. Z tohotdo důvodu se postupně odlupuje. Srnčí zvěř se ho zbavuje otíráním o větve a kmeny... celý příspěvek >
Prosím poraďte mi s názvem květiny, 16.5.2012
Připojuji se k paní Lídě, že se jedná o rozrazil hořcový Veronica gentianoides 'Variegata', květy má buď bílé, modré nebo zelené. Kvete květen - červen. Marcela
Rostlina podobná hyacintu, 15.5.2012
Tak to Vám neporadím, nejsem žádný znalec. Ale třeba se ještě někdo ozve. Marcela
Živý plot do mírně jílovité půdy blízko u bazénu, 14.5.2012
Dobrý večer, plot z thují máme vzdálený cca 1,5 m od bazénu (thuje jsou tam 35 let) a žádný problém s kořeny nemáme. Marcela
Stalozeleny, neopadavy, nejedovaty, rychlorastuci plot, 14.5.2012
Šípek jako živý plot, tak to mi připadne dost neobvyklé. PP, každý plot se musí udržovat a tím pádem stříhat... Marcela
Venkovní Ibišek syrský, 14.5.2012
Mě ze tří ibišků přežil bohužel jen jeden! Letošní zima byla opravdu specifická, protože takové ztráty na zahradě jsem ještě nikdy neměla. Marcela
Rostlina podobná hyacintu, 14.5.2012
Dobrý večer, bez obrázku se těžko určuje, ale co "Hyacintovec španělský (Hyacinthoides hispanica)"? Marcela
Letnicky a dvouletky ktere nezerou slimaci, 14.5.2012
To je sice pravda, ale pivoňka není ale ani letnička, ani dvouletka, ale trvalka. Marcela
Prosím o radu kolem hyacintu, 4.5.2012
Dobrý večer, myslím si, že na vině je letošní zima. Jak píšete, toto se mi stalo nejen u hyacint, ale i u dalších cibulovin. Vloni mi kvetlo na jaře přes 500 ks všech možných cibulí, letos je počítám na kusy, bohužel! Většina mi vůbec nevyrazila,... celý příspěvek >
Taky vám zmrzly růže?, 15.4.2012
Dobrý večer, tak růží mi asi pomrzla většina, měla jsem nakopčeno i zakryto, ale holomrazy to asi všechno zničily. Vyražené cibuloviny mi též pomrzly, takže mám jen listy, které jsou většinou z poloviny hnědé, poupata vymrzla... I já mám letos na... celý příspěvek >
Substrát do truhlíků, 15.4.2012
Dobrý den, na balkonovky používám již hotový, kupovaný substrát. Pak jen pravidelně hnojím se zálivkou, používám Kristalon, truhlíky jsou nádherné. Marcela
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika